2777
2789

علائمایی که داشتید یا دارین بگید

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
نمیدونم افسرده ام یا نه حال ندارم از تخت پاشم بیحالم اشتهام بشدت کمه دوستدارم بیرون برم ولی کسیو ندا ...

منممم همینطور از همه چیم میترسم از آدما متنفرم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه تفاهمی 🥲

بخداا،

من انقد موهام داره میریزه دارم کچل میشم رسما،سردرد و کمر درد میگیرم بعد جست و جو کردم مثل اینکه علائم افسردگیه

بخداا،من انقد موهام داره میریزه دارم کچل میشم رسما،سردرد و کمر درد میگیرم بعد جست و جو کردم مثل اینک ...

من مامانمم وسواس داره 

با تنبلیم میکس میشه اصلا نمیتونم هیچکاری کنم 

باورت میشه از صبحه هیچی نخوردم 

وای اره منم موهامم خیلی میریزه 

قبلا رفیق داشتم مثلا قرار میداشتن بریم بیرون یه ساعت مونده کنسل میکردن انقدر اینطوری کردن  همشونو گذاشتم کنار بدتر تنها شدم 

.

من مامانمم وسواس داره با تنبلیم میکس میشه اصلا نمیتونم هیچکاری کنم باورت میشه از صبحه هیچی نخوردم وا ...

منم همینطوووور

دخترخوب، اینجا دنبال علائم باشی کاری از پیش میبره؟ لطفا حتما حتما برو پیش روانپزشک تا سلامت روانیت چ ...

چشم