2777
2789
عنوان

ادمای سایکوپت🥲🥲🥲

235 بازدید | 10 پست

بچه ها شما از مواجهه با ادمای سایکوپت میترسین ؟ دلتون نمیخواد باهاشون روبرو بشین یا حتی تو محیطی که شما هستین اونام باشن 

کلا هر چی راجع به ادمای سایکوپت دیدید و شنیدید بگید 

روان پلیدها ب شدت سواستفادگرن و دروغگوهای ماهری هستن 

ب هرحال دست خودشون نیست مریضی روانی و باید تحت نظر روان پزشک باشن

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روان پلیدها ب شدت سواستفادگرن و دروغگوهای ماهری هستن ب هرحال دست خودشون نیست مریضی روانی و باید تحت ...

روانشناسم کاری نمیکنه فوقش یه قرصه که از وقتی قرص خوردم عصبی تر شدم از وقتی قرصو گذاشتم اعصابم بهتره😐

.....

روانشناسم کاری نمیکنه فوقش یه قرصه که از وقتی قرص خوردم عصبی تر شدم از وقتی قرصو گذاشتم اعصابم بهتره ...

بیماری های روانی درمان ندارن 

اما مصرف قرص بهتر از مصرف نکردنه 

خصوصا برای بیمارهای حاد

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
شما اگه بفهمین یه ادمی سایکوپته از ارتباط گرفتن با اون میترسین ؟

بله 

سعی میکنم نزدیکش نشم 

چون قطعا گولت میزنه و بهت حس عذاب وجدان میده تا بتونه تمام و کمال ازت سواستفاده کنه

بیماری های روانی درمان ندارن اما مصرف قرص بهتر از مصرف نکردنه خصوصا برای بیمارهای حاد

نه من مریضیم انقد حاد نبود...افسردگی خیلی شدید داشتم یه دوره ای تراپیستم ترسید خودکشی کنم معرفی کرد به یه روانپزشک با دارو کنترلم کنن ولی الان یک سال بیشتر قرص نمیخورم 

.....

من از اون حس ساده بودنی که به ادم دست میده در مواجهه با این افراد خیلیییی بیزارم طبیعیه این حس؟

آره