2777
2789
عنوان

شوهر خیر ندیده!!!!

3996 بازدید | 94 پست

سلام دوستان شبخوش

من از دست شوهرم کلافه شدم خیلی هیز و سبکه اصلا ادم سنگین و متشخص نیس

از بدبختی منم مغازه لوازم خونه داره بیشتر مشتری ها هم زن هستن منم یه نی نی ۶ ماهه دارم نمیتونم مثل قبل برم مغازه پیشش وایسم الان خیلی حرص میخورم من نشستم تو خونه بچه بزرگ میکنم شوهره هم هر هر میخنده سبک بازی میکنه!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و ببخش كه اين حرف و ميزنم امروز زدم به سيم اخر

اخه گلم چرا بچه اوردي وقتي مشكل داشتي؟

شما كه نميتوني ٢٤ ساعته بري بالا سرش باشي خودش بايد خوب باشه...

حساس نيستي؟ مطمئني هيزه؟

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
من و ببخش كه اين حرف و ميزنم امروز زدم به سيم اخر اخه گلم چرا بچه اوردي وقتي مشكل داشتي؟ شما كه نم ...

اشتباه اشتباه اشتباه 

قوربون پسرم برم ولی بدنیا اوردن بچه خیلی کار اشتباهی بود....

هیچ توجیهی ندارم واقعا

فقط هرزه یا خیانت هم کرده 

یه بارم اون موقعه که لاین مثل تل گرام خیلی مد شده بود توی لاین با یه دختره دوست شده بود در حد تماس و چت کردن وقتی فهمیدم کلا زد زیرش گفت من اینکارو نکردم !!!!!

دوستان میشه ب منم کمک کنید من بلد نیستم تایپیک جدا بزنم......

۶ماه عذوسی کردیم شوهرم قربون صدقه هممممممههه میره از دوست و دشمن بگیییر تا منو خانوادش..‌.‌منم اصلا ازاین قضیه خوشم نمیاد بهشم گفتم ولی فایده نداره.........ب دشمنشم میگ فربونت برم فدات بشم ب منم میگه...ب ی من ریش و پشم دوستاشم میگه عشقم و عزیزم ب منم میگه.....تا جایی ک این حرفاش اصلا ب دلم نمیشینه و برام بی ارزشه....چون حرفاش سر زبونیه از ته دلش نییس ..من میخوام توجه شوهرم فقط فقط مال خودم. باشه...این زیاده؟

اقا لایک نکنید اه......
بعضي مردا كلا رفتارشون اينطوريه با زنا بيشتر از حد معمول راحت هستن و شوخي ميكنن يا نگاه زياد ميكنن ...

من اصلا تحمل ندارم خیلی بدم میاد

من خودم انقد با جنس مخالف سنگین برخورد میکنم ولی بر عکس شوهرم خیلی راحته با همه