2777
2789
عنوان

ماشینشو توقیف کردم عصری قیافش دیدنیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5201 بازدید | 147 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا نکنه هر جا که هست تنش سالم باشه و حال دلش خوب

ممنونم عزیزم 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
شوهرسابقتون ازدواج کردن؟بعده طلاقتون نخواستن اصلا برگردن؟؟؟؟

نه ازدواج نکرد،حتی بعد ازدواج مجددم گفت برگرد

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
میدونم ولی خونوادم محکم وایسادن نیگن زشته برگردی ابرومون میره سنگ رویخ میشیم

به حرف کسی اهمیت نده،صلاح خودتو بچه هارو درنظربگیر 

میدونم ولی خونوادم محکم وایسادن نیگن زشته برگردی ابرومون میره سنگ رویخ میشیم

زندگیت داره خراب میشه سقف خونه ی بچه هات داری خراب میکنی نگران حرف مردمی و آبرویی اگه واقعا قصدت ادب کردن آهسته برو جلو اگه واقعا میخوای طلاق بگیری پس دگه فکر چیزی نباش برو

زندگیت داره خراب میشه سقف خونه ی بچه هات داری خراب میکنی نگران حرف مردمی و آبرویی اگه واقعا قصدت ادب ...

من الان یه هفتست بچمو ندیدم مامانم اینام نمیذارن حتی یه پیام ب خونواده شوهرم بدم ببینم کجاس

اینکه عیب نیس

خونه بابا بودن یعنی بسته بودن و اختیاری نداشتن  

من الان یه هفتست بچمو ندیدم مامانم اینام نمیذارن حتی یه پیام ب خونواده شوهرم بدم ببینم کجاساینکه عیب ...

انشالله هرچه خیره باشه ولی اگه ته دلت با اون زندگی و بچه هاته حرف کسی گوش نده ...زندگی توعه تو بهتراز بقیه خیر صلاحتو میدونی ..

میشه ازخواهرت بپرسی بدون طلاق میشه مهریه ونفقه روگذاشت اجراوگرفت؟

اره میشه . اما دیگه زندگی زندگی نمیشه 😅 الان خواهر شوهر دوستم این کار کرده تو خونه نشسته داره مهریه میگیره . اما زندگیشون نابود تر شده 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌