2777
2789

دلم بهش میسوزه ها

ولی نباید بسوزه

اگ نمیفهمیدم گوشی مخفی داره

اگ مچشو نمیگرفتم تاکجاها پیش میرفت

والبته میدونم ک چنندین شب با زنای خراب خوابیده

نمیتونم ثابت کنم

کلاقاطی کردم

ولی الان خوشحالم ک عصری اگ دم ب تله بده زنگ بزنم ماشینشوببرن

خواهر منم دادگاه داشت حسابی ترکوند اونم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین منم امروز رفتم شانس گوهم اونی که باید تایید میکرد رفته بود مرخصی . همش استرس دارم نزنه به نام کسی تا فردا 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

من خونه و ماشین و نصف حقوقش رو گفتم توقیف کنن . اینقدر استرس دارم که خدا میدونه 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
افرین منم امروز رفتم شانس گوهم اونی که باید تایید میکرد رفته بود مرخصی . همش استرس دارم نزنه به نام ...

از تاریخ شکایتت به این ور نمیتونه

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
من خونه و ماشین و نصف حقوقش رو گفتم توقیف کنن . اینقدر استرس دارم که خدا میدونه

خونه به نامت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ازش جداشدی؟

ن هنوز روز اولی هس ک رفتم دنبال اجراگذاشتن مهریه و استرداددجهیزیه و توقیف ماشین

اولین روزمه

دادگاهم نبودم تاحالا

محضررازدواج و ثبت اسناد و راهنمایی رانندگی فقط.

من هنوز روز اولی هس ک رفتم دنبال کاراطلاق.صبحی مهریه اجراگذاستمدرخواست استرداد جهیزیه دادمو توقیف ما ...

اوه پس کار زیاد داری

اولش پر از انرژی‌ هستی اخراش میگی یه چیزی دستش بدم فقط تموم بشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.