2777
2789

سلام،روز اول پاییزتون بخیر😍

قشنگا بیاین بگین نظر شما چیه؟کسی بوده که تو شرایط من باشه؟

واقعیتش وقت ازدواجم هستش ولی نگران مامانمم،چون بابام فوت شدن و من به این فک میکنم که وقتی ازدواج کنم مامانم تنها میمونه اصلا فکر اینکه بخواد شبا تنها بخوابه خیلی اذیتم میکنه میگم نکنه کاری داشته باشه و یا زبونم لال مریض بشه و ما نباشیم و فکرای ناجور دیگه ،مامانمم حساسه و من تو این مدتی که بابام فوت کرده خیلی هواشو داشتم،اصلا اینکه تنهاش بزارم حس بد میگیرم  از ازدواج کردن هم بدم نمیاد چون دیگه وقتشه  به هر حال ادم به یه همدم نیاز داره واقعا نمیدونم چیکار کنم😔

خــود آبـادگــر دلِ ویــرانـــ خـویــشـیـم...💫🌱

دعامیکنم همسرخوبی گیرت بیاد که مدام به مادرت سر بزنید

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خواستگار خوب داشتی روش فک کن و ازدواج کن،خدای مادرت هم بزرگه بعدش با توجه به شرایط جدید همه شما بچه ها و مادرتون برنامه و تصمیم جدید میگرین در این مورد و با شرایط جدید عادت میکنین

منطقی فکر کن و طبیعتاً شما هم باید زندگی خودتو شکل بدی،راجع به نگرانیت با مادرت صحبت کن

میدونم اگه در موردش بهش بگم میگه به فکر من نباش و از این حرفا ولی میدونم ته دلش چیا میگذره در مورد تنها موندنش و دلتنگیاش و اینا...😔

خــود آبـادگــر دلِ ویــرانـــ خـویــشـیـم...💫🌱
میدونم اگه در موردش بهش بگم میگه به فکر من نباش و از این حرفا ولی میدونم ته دلش چیا میگذره در مورد ت ...

آروم باش،لازمه هردوتون منطقی رفتار کنین،اولش ممکنه یکم سخت باشه،اما به مرور عادت میکنین و چه بسا مامانت آزادی عمل بیشتری توی زندگی پیدا کنه و ببینه این موضوع جنبه های مثبت زیادی داره، درغیر اینصورت مطمئن باش پیشمون میشی