برای شوره و پوسته سر محلول ترکیبی و شامپو بچه بیبی اسکین خوبه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله یه شامپو دکتر برام نوشت استفاده که کردم سرم شدید شوره و پوسته داد
کتوکونازول و سلنیوم سولفید و همه رو امتحان کردم ولی تاثیر نداشتن
مجددا رفتم پیش یه دکتر دیگه یه محلول ترکیبی و یه شامپو بچه بیبی اسکین بهم داد خداروشکر خوب شد
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
چون من دکتررفتم گفتن یک قارچ خفیف دوماه تحت نظربودم وریزش هم دارم.هرروزمگف بروحموم باسرکه سیب ویک شامپوداده بودمیگف بشوربعدکه ازنظردکترخوب شدم ولی الان بازم سرم بعضی جاهاش پوسته میده وریزشم داره
ریزش هم داشتین؟واینکه اگه مشهدین ادرس دکتری رفتین بدین
بله
در کل تنها راهش اینه بری پیش یه متخصص پوست خوب
من قارچ و اگزما و اینا نبود
حساسیت بود
نه مشهد نیستم عزیزم
چون من دکتررفتم گفتن یک قارچ خفیف دوماه تحت نظربودم وریزش هم دارم.هرروزمگف بروحموم باسرکه سیب ویک شا ...
خب درمان طول میکشه
منم الان دوماه یکبار همچنان میرم یه محلول و یه شامپو میده
اهان که اینطوربرای ریزشتون چی داد؟شماازمایش ازکف سردادین
هیچی چون پوسته درمان بشه ریزش هم قطع میشه
ولی نوبت بعدیم که پیشش رفتم خودم بهش گفتم برام یه قرص تقویتی بنویسه و فولیکوژن داد
نه عزیزم فقط نگاه کرد و براساس چیزایی که خودم گفتم تشخیص داد دیگه آزمایش و اینا نخواست