2777
2789

چند روز پیش تو فروشگاه دیدمش با مادرش بود در آستانه ی ۴۲ سالگی بعد ۶ سال ، رابطه عمیقی نداشتیم ولی من اون دوره از خودمم بیشتر دوسش داشتم و‌اون بی اعتنا بود 

چه شبایی که تا صبح براش اشک ریختم چقد دعا کردم برای داشتنش 

شوهرم نبود باهام  شیفت بود ولی کاش کنارم بود البته حلقه و پشت حلقم دستم بود  احتمالا فهمید متاهلم تو پارکینگم دیدم وقتی داشتم وسیله میزاشتم تو صندوق عقب از ماشینمم احتمالا فهمیده اوضاع مالیم خیلی خوب شده

شما الان متاهلی درگیر گذشته نباش 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم که جلودر سالن ارایشگاه دیدمش عروسشو سوار ماشین میکرد 🫂💔

البته من بنا ب دلایلی قبلتر از اون ازدواج کرده بودم ولی خب بازم سخت بود دیدنش  

اما نمیدونم چی شد بعد دوسه ماه طلاق گرفتن 

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

شما الان متاهلی درگیر گذشته نباش

درگیریم برای الان نیست 

برای اسا ۱۸ ساله ناراحتم برای اون حجم از غمی که گذاشت تو اون دوره روی سینم ناراحتم برای اون همه اشک و حرفی که نتونستم بگم ناراحتم

بفرمایید

ادم عشق جونیاشو فراموش میکنه؟ 

حسرت نشد به دلتون؟ 

زندگیه خودتونو در کنار اون و شوهرتون مقایسه نکردین؟ 

نمیخوام ناراحتتون کنم:)

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

میفهمم ولی کسی که خودشو از عشق بجای همسر به عشق سابق تبدیل کرد دو هزار نمیارزه بهش نگاهم نکن

نه میدونی برای ۱۸ سالگی خودم دلم گرفت برای اون همه معصومیت و عشقی که بهش داشتم دلم گرفت برای اون همه بی اعتنایی دلم گرفت برای اون همه شب بیداری دلم گرفت

شما کات کردی یا ایشون

من 

مااولش رفیق بودیم 

من اون و پسرخالم از رفاقت شروع شد و روزی که قرار بود بیاد دیدنم من بنا ب دلایلی  خیلی شخصی از خونمون فرار کردم و بعدش دیگه تموم شد همه چیز بعد سالها که برگشتم با یه بچه بغلم و شوهری که اتفاقی شوهر شد 

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

درگیریم برای الان نیست برای اسا ۱۸ ساله ناراحتم برای اون حجم از غمی که گذاشت تو اون دوره روی سینم نا ...

میفهمم چی میگی مهم اینه الان خوشبختی 😍

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ادم عشق جونیاشو فراموش میکنه؟ حسرت نشد به دلتون؟ زندگیه خودتونو در کنار اون و شوهرتون مقایسه نکردین؟ ...

بخوام راستشو بگم مثل یه زخمیه که همیشه هست یهو یه یاداوری یه خاطره یه چیزی این زخم و به خونریزی  میندازه

نه مقایسه نکردم هیچوقت ، شاید چون در کنار شوهرم خوشبخت تر بودم شوهرم ادم کامل تری بود از اون آقا