2777
2789
عنوان

شوهرم پیرم کرد با اخلاقش چه کنم

297 بازدید | 15 پست

بعد سه روز که رفته شهرستان عیادت برادرش عین برح زهر مار اومده خونه. واسش جشن تولد گرفتیم. اولا که خیلی نق زد جشن گرفتیم بعد سر ی کادو که ۷۰۰ خریدم کلی نق که گرون خریدی بعدم رفت تو ماشینش نشست و با گوشیش بازی کرد.

بعدم حال داداششو زنشو پرسیدم میگه تو منو بیچاره کردی یدونه داداش دارم مگه میزاری حفظش کنم. کور شده و نمیبینه اون داداشش و زن عفریته اش چقدر زرنگن و مث مار میمونن.

از وقتی اومده مث برج زهرماره با لحن تند و بد باهام حرف میزنه چیکار کنم به یه ورمم نباشه و محل سگش ندم. خسته شدم از ادا بازیاش. سالهاست اینطکر سر موضوعات مسخره قهر میکنه . بریدم دیگه بقران. با من تند حرف میزنه غر میزنه سرگوفت میزنه با لحن بد و تند حرف میزنه چیکار کنم احلاق گوهش خوب بشه یا خودم بی تفاوت بشم بهش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اون رفت عیادت تو باهاش نرفتی ؟ از همین ناراحته.سر چیزای دیگه خالی میکنه.

اخه هم پری بودم هم پسرم میرفت مدرسه.

و گفت اگه بریم باید خونه برادرم بخوابیم. 

چندماهه برادر و زنش دعوای حسابی با مادر و خواهراش راه انداختن. زن داداشش خیلی دهن لقه هر حرفی میزنه فتته گره. همسرمم ب حمایت اونا مادرشو کنار گداشته

اخه هم پری بودم هم پسرم میرفت مدرسه.و گفت اگه بریم باید خونه برادرم بخوابیم. چندماهه برادر و زنش دعو ...

دیگه تو هر دلیلی بیاری از اینکه باهاش همراه نشدی ناراحته.

ایندفعه می‌ره تو هم برو باهاش. زن عفریته یا هر چی داره زیاد باهاش حرف نزن یجوری تحملش کن 

دیگه تو هر دلیلی بیاری از اینکه باهاش همراه نشدی ناراحته.ایندفعه می‌ره تو هم برو باهاش. زن عفریته یا ...

خیلی با لحن تند و بدی حرف میزنه. مگه من چیکار کردم جز اینکه اینهنخ سال تحمل کردم اخلاق گندشو. با سه تا بچه فضول و شاغل بودن. بخدا بریدم

هیچی الان ازت گله منده.خودش کم کم ازیادش می‌ره کاری لازم نداره‌.فقط حرف ش شد بگو دفعه بعد بخاطر تو ، ...

خسته شدم از اخلاقش. ناسزا میگه . داد بیداو میکنه غر میزنه سر هر چیزی

خیلی با لحن تند و بدی حرف میزنه. مگه من چیکار کردم جز اینکه اینهنخ سال تحمل کردم اخلاق گندشو. با سه ...

داشش مریضی صعب العلاح گرفته ؟ 

عزیزم شوهرای بقیه هم همینن . هیشکی تو ناز نوازش نگه نمیداره‌ . تو زندگی بقیه که نیستیم فداتشم . 

هیچی الان ازت گله منده.خودش کم کم ازیادش می‌ره کاری لازم نداره‌.فقط حرف ش شد بگو دفعه بعد بخاطر تو ، ...

من گله کنم مهم نیست؟ یکساله با خانواده من سر چیز مسخره قهر کرده نه خوته پدرم میره نه خواهرام نه برادرام