2777
2789

سلام بچه ها خواهش می کنم اگه جایی رو میشناسید بگید،فردا میخوایم تولد بگیریم یه کافه ی مناسب توی خیابون کریم خان زند،نزدیکای مترو هفت تیر نمیشناسید

كريمخان كافه هاش خوراكمه همه رو رفتم

بهترين جا كه دنج و خوشكل باشه غذا ودسر هاش عالي باشه برخودر پرسنل خوب باشه كافه هاي پارك ايرانشهره

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم ميتوني كافه گالري بري هم كافه دست چپ ورودي خانه هنرمندان

همكاري هم ميكنن اهنگ تولد و شمع و اينا ميزارن

من امسال دوستام اونجا تولد گرفتن برام

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

کافه نه

یه رستوران آبان هست تو ایرانشهر کوچه آبان فضای باز داره با غذاهای سنتی و تخت. من خیلی دوست دارم اونجا رو

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

تو کریم خان، کافه تهرون. زنگ بزنید و سوال بپرسید. خیلی خوشگله . حیاط خوبی داره. من دو سه بار رفتم میز بهم نرسیده. البته من همش آخر هفته رفتم. شاید وسط هفته بهتر باشه. حتما یه سر بزنید. بعید میدونم پشیمون بشین

وای خدا قلبم اومد تو دهنم دوستم که تولدشه اسمش زهراست ۲۰ سالشم میشه داشتم سکته میکردم که لو رفتیم

وا

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟