2777
2789
عنوان

افسردگی چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 63 پست
عزیزم یه بار گذاشتم نی نی یاربهم اخطار داده واسه همین گفتم خصوصی پیام بدم

حالا تو این کانال چه اتفاقی می افته؟؟ یه کم میگی 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تو این کانال چه اتفاقی می افته؟؟ یه کم میگی 

رژیمی که میده برحسب سن و قد و وزن یه روزای چیته یعنی میتونی حتی بستنی و پیتزا بخوری 

بعد هر ۱۰روز چکت میکنه که لاغر شدی یا نه چنتا از دوستام خیلی تعریف میکردن من چندروزه رزیم گرفتم ازش

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
ببین اخه یا بتید تغییر جهت بدم کاملا یا قبولش کنم و و تمام برای من جفتش سخته

حالا اون تصمیم گرفتن یا نگرفتن مرحله بعده ، همین که من الآن تحت فشارم یک جفت گوش و یک ادم قابل اعتماد می خوام که بشنوه یکم سبک تر و اروم تر شم ، این خیلی حالت رو بهتر می کنه   

یا رَب نظر تو برنگردد ...
رژیمی که میده برحسب سن و قد و وزن یه روزای چیته یعنی میتونی حتی بستنی و پیتزا بخوری  بعد هر ۱۰ ...

مرسی .. رژیم رو که  منم مثل مهرنگ بلدم .. اراده  ندارم ... 

قدم ۱۶۳ .وزنم ۶۱ ... 

باید ۵۵ بشم ولی نمیشه 😥

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

من ۷۴ ام باید بشم ۵۸ 

کیست تخمدانم دارم تاحالا هزارجور رژیم گرفتمو دمنوشم خوردم 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

پیش دکتر کرمانی رفتم یه دوره ۱۷۰ گرفت نشد که نشد رفتم پیش دکتر حسینی کلینیک جردن اونم نشد کلی خرج کردم نشد با کالری شماری رژیم کانادایی رژیم جنرال موتورز خام گیاهخواری ۱ کیلو هم کم نکردم حالم بد بود فشار پایین و بیشتر چاقتر شدم

افرین واقعا .. به خودت افتخار کن ...  

اخه میدونی من قبلا مث شما بودم یعنی یه کیلو رو باکلی اکراه و سختی کم میکردم باز برمیگش،،ت بعد من یکی دو دفعه ب معنای واقعی یبوست شدم یعنی ۳الی۴ساعت گریه میکردم و ملین میخوردم و قدم نیزدم ... بعد در موردش ک خوندم گفت برنج رو ب حداقل برسونید یا حذف کنید چیزایی ک با ارد سفیده هم نخورید بعد همون باعث شد ک دیکه نخورمو تقریبا قیدشونو بزنم بخاطر همون کم کردم از طرفی طب اسلامی هم برام مهم شد ک میگفت تاهار نخورید بعضی روزا نمیخوردم ... دیگه اینجوری کم شدم بالاخره و ب چشم خود درعین ناباوری ۵۷ بعد ۵۶ و بعد ۵۵! رو دیدم و الان متتظر ۵۴ هستم 😍

چرا نشد! یعنی میشکستی رژیمو یا درعین رعایت روت جواب نمیداد؟!

اره دیگه انقدر سخت بود غدارو اینجوری درست کنی امروز حتما قیمه فردا قرمه 

تو مهمونی ها کلی بدبختی نشد 

بریدم دره ای کربوهیدرات یا چیزای خوشمزه نباید بخوری یا روزاتو جابجا کنی انقدر سخته که ادم میبره سریع

چرا نشد! یعنی میشکستی رژیمو یا درعین رعایت روت جواب نمیداد؟!

رعایت کردم تا دوهفته بگو نیم گرم لاغرشم !!