2777
2789
عنوان

افسردگی چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 63 پست

خب دیگه مشکله از شما پذیرش بگیره دیگه خبالت راحت میشه😁 ولی اخه خعلی اضافه کردی زودباش ب خودت بیا دیگه ... 

برای خودت میخوای لاغر شی دیگه 

کم بخوری سلامتتری ...

ریزه ریزه هم نخور بدتر ادم دوست داره هعی بخوره دو سه ساعت گشنگگی بکش بعد لا خرمایی ابی چیزی رفعش کن

من زمان افسردگی صبحانه نون و حلوا ارده حسابی میخوردم بهد ساعت ده یازده دو بشقاب ماکارونی موقع ناهار ...

حالا من صبحونه مثل خانما قهوه و با یه قند خوردم نهار ترکوندم قشنگ مثلا تخم مرغ ابپز کرده بودم رژبمی باشم با نون خوردم بعدش خرما و بادام زمینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوراکی ها رو قایم کردم گفتم شبم سالاد بخورم اما انقدر نالانم میترسم باز شب بترکونم

خب چرا تو خونتون چیزای خوشمزه هست اخه؟ من انقد ک ب مامانم اینا گفتم هله هوله نخرن میوه و چیزای مقوی نث اجیل و اینابخرن، غذا هم کم درست میکنه واسه همین وقتی چیزی نیس ماهم هوس خوردنشو نمیکتیم 

ادم نمیتونه که چیز خوشمزه تو خونه نداشته باشه ..شاید مهمون اومد .. بقیه افراد خانواده هم که هستن... 

من دوست داشتم اراده ام زیاد باشه .. دنیای خوراکی تو خونه باشه ولی من دست نزنم .. 

تاریخ نشون داده حتی وقتی تو خونه چیزی نداشتیم ،زیر بارون پای پیاده رفتم سوپر که خرید کنم تا اعصابم راحت شه 😭😭

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
خوب اسم کانالشو به ما هم بگو. 

عزیزم یه بار گذاشتم نی نی یاربهم اخطار داده واسه همین گفتم خصوصی پیام بدم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫