2777
2789

تو تاپیکام هست که چندین روزه بی دلیل باهام قهره منم دیگه حوصله منت کشی ندارم داغونم

از کتابای اول ابتدایی تا سال آخرم تو انباریشه به علاوه کلی چیز دیگه اینا کادو نیستااا

خودمم میخوام کادوهاشو پس بدم

دیشب پیام دادم ج نداد عصری زنگ زدم ج نداد

چکار کنم نمیخوام هیچ آثاری از من پیشش باشه

فردا زنگ بزنم به داداشش بگم وسایلو برام بیاره خودمم کادوها رو بدم بده بهش؟

کیه ؟ 

وسایلت پیش اونه چرا؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارتنر وسایلمم خوب پیششه دیگهراهکار میخوام الان

اسنپ بگیر برو وسایلت رو جمع کن بیار دیگه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کادو رو پس نده، خودتو میاری پایین، وسایلتو یه پیام بده بگو لطفا بده اسنپ برام بفرست همین، دیگه موضوع رو بین المللی نکن که برا برادرش زنگ بزنی.

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

رفتم تاپیکاتو دیدم هرچیییییییی زودتر کات کن هرچییییی 

اگه لوازمت خیلییی ضروریه برو ازش بگیر اگر نه که ولش کن از همه جا بلاکش کن و اصن پ هم نده که میخای کات کنیییی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

نه ما بی خانمان هستیم

بهت بر نخوره ولی خب عجیبه واقعا تمام لوازمت پیشه اونه ولی یه کلید از خونه اش نداری بتونی بری وسایلت رو برداری؟

بهت بر نخوره ولی خب عجیبه واقعا تمام لوازمت پیشه اونه ولی یه کلید از خونه اش نداری بتونی بری وسایلت ...

نگفتم تمام لوازم

گفتم یه سری وسیله

بعدشم کلید ندارم وگرنه اینجا راهکار نمیخواستم