2777
2789

چند تا پلنر دارم ( دفتر برنامه ریزی) همشون نصفه و اینا برگه هاشونو کندم یکیشم نوعه نووووو فقط یک صفحشو استفاده کردم میگم اونو بکنم استفاده کنم بعد یچیزی تو ذهنم میگه نه بدرد نمیخوره این چه دفتریه ولش کن همچین چیزی

چیکار کنم😕😕😕😕😕

فریب ذهنه؟ 

انجام کار ربطی به طرح و نقش پلنر داره مگه

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب طرح و برنامه انگیزه میده فریب ذهن نیست من خیلی از این کارا می کردم اما اصل عمل هست که با برنامه باشه موفقتری و نداشتم قبلا الان یه برنامه دفتر یادداشت نصب کردم هر شب چک لیست مینویسم و فرداش تیک میزنم راحت هم ویرایش میشه همیشه هم تو گوشیم و همراهمه خیلی کمکم کرده کارامم فراموش نمیکنم 

اگه کسی بخواد واقعا برنامه هاشو بیاره رو کاغذ منتظر پلنرای رنگی رنگی نمی مونه تو برگه باطله هم شده انجامش می ده

هرچند منکر این نمی شم که از نظر روحی پلنر هم قشنگه شاید مقداری انگیزه به ادم می ده که پرش کنه بخاطر اون تقسیم بندیای جالبش

من خودم خیلی دوست دارم روتین داشته باشم رو برگه بیارم با اینکه نوشتن کار ها ۱۰ دقیقه هم ازم وقت نمی گیره اما اصلاا ارادشو ندارم😑ذهنم به شدت تنبله متاسفانه