2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 113 پست
من به شما و اون کاربرا که تگ کردم گفتم مشکلاتو تموم کنید برای خودتون و همشم زیر سر اون کاربر آقا بود

تو اصلا از کجا فهمیدی که اون کاربر آقا اومده خصوصی فحش داده؟؟

تو ازش بدت میومد و بارها خواستی تعلیقش کنی شایدم کار خودت بود میومدی خصوصی فحش میدادی و آخرشم اسم اونو میاوردی

❤️دنیام پسرام❤️
کدوم کاربر

خودت بهتر میدونی نمیخوام اسم بیارم 

همونی که ازت خواسته بود چند وقت پیش واسه یه تاپیک گزارش بزنی، و تو اون تاپیک یجوری حرف زده بود منو بد جلوه بده

❤️دنیام پسرام❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو اصلا از کجا فهمیدی که اون کاربر آقا اومده خصوصی فحش داده؟؟تو ازش بدت میومد و بارها خواستی تعلیقش ...

اولا من همچین کاری نکردم و منظورم ناشناسها بوده نه خصوصی تهمت نزنید

......

اولا من همچین کاری نکردم و منظورم ناشناسها بوده نه خصوصی تهمت نزنید

همون ناشناس 

از کجا اینقدر دقیق میدونستی اون کاربر اومده ناشناسم و فحش داده؟؟

❤️دنیام پسرام❤️
همون ناشناس از کجا اینقدر دقیق میدونستی اون کاربر اومده ناشناسم و فحش داده؟؟

کسی بهم گفت منم شماهارو تگ کردم اون روز تو تاپیکم گفتم به همتون پس الکی تهمت به من نزنید

......

من نمیدونم کیو میگید

😏😏😏😏😏

همونی که تو اون تاپیک یجوری حرف زده بود منو بد کنه، و تو خصوصی برای شما... 

خودش از همه بدتره، میگی نه بگو تا ثابت کنم

❤️دنیام پسرام❤️
کسی بهم گفت منم شماهارو تگ کردم اون روز تو تاپیکم گفتم به همتون پس الکی تهمت به من نزنید

اون کسی، چقدر دقیق اطلاع داشت😂😂😂

که فلان کاربر اومده ناشناس من و فحش داده و اسم یه کاربر دیگه گفته

❤️دنیام پسرام❤️
😏😏😏😏😏همونی که تو اون تاپیک یجوری حرف زده بود منو بد کنه، و تو خصوصی برای شما... خودش از همه بدت ...

منو وارد جر و بحثای خودتون نکنید لطفا... من بارها خواستم بینتون مشکل ها برطرف بشه ولی من این وسط بده شدم مثل اینکه پس بیخیال

......

اون کسی، چقدر دقیق اطلاع داشت😂😂😂که فلان کاربر اومده ناشناس من و فحش داده و اسم یه کاربر دیگه گفته

دقیقا اومده ناشناس شما و بقیه اون خانوما و وانمود میکرده مثلا شما رفتین یا بلعکس اینو شکی ندارم

......

منو وارد جر و بحثای خودتون نکنید لطفا... من بارها خواستم بینتون مشکل ها برطرف بشه ولی من این وسط بده ...

ببین اصلا الان راجب اون موضوع حرف نمیزنم 

راجب او کاربری هست که اومده چند وقت پیش خصوصی شما، و گفته که واسه یه تاپیک گزارش بزنی، و تو اون تاپیک یجوری حرف زد منو بد کنه، به ناحق دروغ گفت 

و شما هم تو خصوصی بهش گفتید که آره کاربر یلدا همش دنبال جنجال هسا

❤️دنیام پسرام❤️
دقیقا اومده ناشناس شما و بقیه اون خانوما و وانمود میکرده مثلا شما رفتین یا بلعکس اینو شکی ندارم

میدونم ولی شما چجوری خبر داری عجیبه 

شک میکنم خودت بوده باشی

❤️دنیام پسرام❤️
ببین اصلا الان راجب اون موضوع حرف نمیزنم راجب او کاربری هست که اومده چند وقت پیش خصوصی شما، و گفته ک ...

اسم ببرید کیه بدونم

بله گفتم دنبال جنجال هستید و خیلی های دیگه هم هستن ولی خواستم واقعا مشکلاتو حل کنم نشد و من مقصر شدم پس بیخیال تمومش کنید لطفا

وقتی حرف زدن فایده نداره پس بیخیال

منم دنبال این نیستم خودمو به کسی ثابت کنم 

من فقط دنبال حل مشکلاتتون بودم خب نشد

همتونم دنبال جنجال بودید

......