2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 113 پست
کجاش چرته عزیزم؟اتفاقا خیلی دقیقه

خب پس ارزو میکنم همسرت چند تا زن برا خودش صیقه کنه شما هم بشینو حالشو ببر

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یه جورایی درست میگه مثلا طلا برا مرد خوب نیست ولی برا زن خوبه

هنوزم قبول ندارم و به نظرم مزخرفه

یه عالمه مثال هست که اگه برا مردا بذ باشه و برا زنا خوب دنیا خیلی چرت میشه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@_mahyar میگم تویی که پشت سرم تهمت میزنی، و گفتی که آره من دنبال جنجال هستم 

مگه تو نبودی تو یه تاپیک منو تگ کردی و گفتی کاربر فرهاد۳۱ زن نما هست کمک کن تعلیقش کنیم؟؟؟

همین تو نبودی که دوبار به من درخواست دادی؟؟؟ 

❤️دنیام پسرام❤️
خب پس ارزو میکنم همسرت چند تا زن برا خودش صیقه کنه شما هم بشینو حالشو ببر

چرا واقعا متوجه حرف انسان نمیشید؟؟گف دلیلش چیه من توضیح دادم و نگفتم درسته و خدا هم گفته هروقت عدالت رو تونسید برقرار کنید میتونید اینکار را کنید ک هیچگاه نمیتونید عدالت رو برقرار کنید،اول متوجه شو بعد نظر بده

@_mahyar میگم تویی که پشت سرم تهمت میزنی، و گفتی که آره من دنبال جنجال هستم مگه تو نبودی تو یه تاپی ...

سلام آجی خوبی؟❤️🫂

اشتباه نگرفتی؟

اخه این کاربر اصن کاری ب کسی نداره😂

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

چرا واقعا متوجه حرف انسان نمیشید؟؟گف دلیلش چیه من توضیح دادم و نگفتم درسته و خدا هم گفته هروقت عدالت ...

خب منم این حرفشو گزاشتم شما هم گفتی درسته منم گفتم خب پس چیزی رو که میپسندی و درست میدونی کاش به سرت بیاد چون خودت دلت میخواد

تو چرا نمیفهمی؟

من به شما و اون کاربرا که تگ کردم گفتم مشکلاتو تموم کنید برای خودتون و همشم زیر سر اون کاربر آقا بود

الان راجب اون موضوع حرف نمیزنم 

اینکه تو خصوصی به اون کاربری که بهت گفته واسه تاپیک گزارش بزن، و کلی راجبم حرف زدین و گفتی من دنبال جنجالم

❤️دنیام پسرام❤️
گفتی که آره این کاربر دنبال جنجال هست و...

خیلی ها اینجا دنبال جنجال هستن دارم میبینم دیگه .‌‌ من بد شمارو نگفتم ..‌ اتفاقا خیلی سعی کردم مشکلات شما با اون کاربرا حل بشه

......