2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 113 پست
پس نترس خودتم پزشکی میخونی میتونی جهیزیتو اوکی کنی فک نمیکنم مشکلی باشه

در حد یه جهیزیه ی ساده آره با وام و اینجور چیزا میشه جورش کرد

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

خیلیا گفتن نه و خانواده مهمه 🥲🥲💔

پسری که عاشقت باشه چیز دیگه ای جز تورو نمیبینه خیالت راحت🤍 اونایی که سنتی اینا میان چرا به خانواده نگاه میکنن منافع مادی هم مهمه برا بعضی پسرا، اما خب گفتم اونی ک واقعا خود تورو دوستت داشته باشه کمکت میکنه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی اینو میگن هری دلم میریزه من گناهی نکردم بخدا ک باید پاسوز خانوادم بشم تا ابد🥲🥲

بلاخره شوهر میکنی حالا از شهر دیگ یا هرچی

فقط سعی کن این اخلاق و رفتار رو‌نبری نو زندگیت ب هیچ وجه مث خونوادت نشی

دقیقا درک کردم ک چی میگی و خونواده همسرم همینجورن و حرف زدنشون با داد و دعواس! مث حیوان با بچه هاشون رفتار میکنن و حتی دیدم بچه های همدیگرو دعوا میکنن!! دعوا کردن بچه دیگران ت خونواده ما جنگ جهانی میشه کسی حق تداره بچه کسیو تنبیه کنه حالا چ به شوخی یا واقعی…من ک هنوز بچه ندارم ولی دراینده همچین رفتاری با بچم داشته باشن خونشون رو میریزم.. تروخدااین رفتارو وارد زندگی متاهلیت نکن ب هیچ وجه

من شوهرم تا چشمش ب خونواده حبوونش میخوره صداش عوض میشه و بخاطرهمین چندوقت دیگ از شهر خراب شدشون راحت میشیم چون شهر دیگه واقها اخلاقش خوبه و مث مردم ما فهمیده و عاقل میشه حتی پیش خونواده خودم خیلی رفتارش خوبه و صداش اروم ریلکس..چون بقیه هم همینطورن

این زندگی خودم بودمن از بچگی با سختی بزرگ شدموسط دعوای پدر مادرمسال کنکورم یک ماه مونده به کنکور باب ...

اگر همسر اینده تون درک و شعور لازم برخوردار باشه خیلی چیزها که دغده تون هست تاثیری رو زندگی مشترکتون نداره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

پسری که عاشقت باشه چیز دیگه ای جز تورو نمیبینه خیالت راحت🤍 اونایی که سنتی اینا میان چرا به خانواده ...

آره 

حالا یه چیز بگم

یکی بود تو دانشگاه ک دوسم داشت پسر خوبیم بود 

وقتی از بابام براش گفتم گفت مگه میخوام با بابات زندگی کنم

ولی من انقدر ذهنم درگیر این بود ک وقتی خانواده ها بخوان باهم مواجه بشن من به خاطر بی پولی آبروم میره ک هی پسش زدم

اونم خسته شد و رفت...

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

بلاخره شوهر میکنی حالا از شهر دیگ یا هرچیفقط سعی کن این اخلاق و رفتار رو‌نبری نو زندگیت ب هیچ وجه مث ...

نه تاثیر رفتارای خانواده رو من صدای بلند نبود و خوی بد نبود

اعتماد به نفس کم بود ذهن بسیار پیر تر از سن خودم بود 

اگر همسر اینده تون درک و شعور لازم برخوردار باشه خیلی چیزها که دغده تون هست تاثیری رو زندگی مشترکتون ...

درسته 

ولی آدم با درک کم هست

تو نت بزن نظر امام علی درباره بخل

نت اراجیف زیاد مینویسه

کتاب معتبر رو باید خوند

کاربرهای محترم . لطفا بخاطر اسم کاربریم به من درخواست ندید،ممنون میشم ازتون🙏 کلا درخواست ندید چون حرف خاصی باکسی ندارم.متاهل هستم💫❤️

آره حالا یه چیز بگمیکی بود تو دانشگاه ک دوسم داشت پسر خوبیم بود وقتی از بابام براش گفتم گفت مگه میخو ...

دختر دیوونه ای مگه 

اصن هیچی ازش نگو به کسی، مگه خانواده پسر چند بار قراره پدر تورو ببینن که اینقد دیدشونو بد میکنی، اصلا رو نده بهشون بابا

خودت داری پزشک میشیا خیرسرت چرا اینقد کمه اعتماد به نفست؟ بابا بیخیال نگه دار تا۳۰ سالگی اینا خودت قشنگ کار کن پول در بیار که اصن هیچ نیازی به پول بابات نداشته باشی واسه ازدواج و بقیه چیزا که پسری هم حرعت کنه بگه تو خرج نکردی!

بعدش دیگه ایشالا ازدواجم میکنی با یه کیس خوب 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دختر دیوونه ای مگه اصن هیچی ازش نگو به کسی، مگه خانواده پسر چند بار قراره پدر تورو ببینن که اینقد دی ...

همش میترسم سنم بالا بره دیگه ازدواج نکنم

بابامو کسی یه دفعه هم ببینه یا وضعیت خونه زندگیمونو ببینه متوجه شرایط میشه

بعدم به این خاطر ک خودم درس خوندم دوست دارم طرف مقابلمم تحصیلاتش خوب باشه و خب اکثر این افراد خانواده های خوبی دارن ک حاضر به ازدواج با یکی تو شرایط من نمیشن

حالا این پسره نه خانوادش پولدار نبودن ولی خب هر چیم باشن از بابای من که جونش واسه یه هزارتومنی بالا میاد بهتر بودن

همش میترسم سنم بالا بره دیگه ازدواج نکنمبابامو کسی یه دفعه هم ببینه یا وضعیت خونه زندگیمونو ببینه مت ...

خب معلومه تو ایشالا با یه پزشکی چیزی ازدواج میکنی نگران نباش چون اکثرا ۳۰ به بالا ازدواج میکنن 

و اینکه همشونم خانواده های عالی ندارن من خیلی افراد رو دیدم پزشکی دندون دارو میخوندن ولی کاملا یه خانواده معمولی داشتن و حتی با خانوادشون مشکل هم داشتن پسرایی رو دیدم، ینی اینطور فک نکنم همشون خانواده های سطح بالایی دارن نه واقعا

خب معلومه تو ایشالا با یه پزشکی چیزی ازدواج میکنی نگران نباش چون اکثرا ۳۰ به بالا ازدواج میکنن و این ...

امیدوارم 

ممنون عزیزم از اینکه پای حرفام نشستی

امیدوارم خوشبخت و شاد باشی💓

امیدوارم ممنون عزیزم از اینکه پای حرفام نشستیامیدوارم خوشبخت و شاد باشی💓

قربپنت برم ایشالا توهم خوشبخت و شاد باشی❤️