2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 113 پست

پسری که دوست داشته باشه 

مهم نیست شرایطتت چیه 

پات میمونه 

متاسفانه پسرای امروزی اصلا اینطوری نیستن شاید کمتر از 5 درصد باشه

ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697         کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه

شما پسری مگه؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

مگه میخواد پدرشو بگیره آخه:/

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ببخشید این چ سوالهایی هست مگه پدر دختر باید خرج اونا رو بده همین حرفارو میزنید پسرا پررو و پرنسس شدن ...

نه منظور برای خرید جهیزیه و مراسمات بود 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

مگه میخواد پدرشو بگیره آخه:/

خیلیا گفتن نه و خانواده مهمه 🥲🥲💔

دقیقا درسته اگر یک مرد ده تا زن داشته باشه هرکدوم از زن خا باردار بشه مشخصه مادر ک دقیقه همونه پدر هم مشخصه،ولی اگر یک زن همزمان با ده تا مرد باشه باردار بشه نمیشه تشخیص داد حتما باید تست داده بشه 

بستگی به شرایط پسره هم داره ( خانوادش و...) 

واسه من فرقی نمی کنه  می تونم درک کنم داشتن چنین پدر چه داستانی داره  میتونم طرف مقابل و درک کنم و فلان... 

مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001 

دیگ جهیزیه معمولی ک باید بده حالا مراسم نگرفت واجب نیست

بعضی شهرا رسم ندارن اصلا جهیزیه هم بدن ولی خب ما متاسفانه جزوشون نیستیم