zane_tanhaye_shab مدیر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6606 عنوان پسرا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 113 پست اگه یه دختر به نظرتون خوب بیاد ولی پدرش به شدت خسیس باشه و پدرش مشکل روانی داشته باشه با دختره ازدواج میکنید یا نه؟ آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬 1403/06/31 | 20:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخت_یاس عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 2175 پسری که دوست داشته باشه مهم نیست شرایطتت چیه پات میمونه متاسفانه پسرای امروزی اصلا اینطوری نیستن شاید کمتر از 5 درصد باشه ناشناس من؛https://daigo.ir/secret/7413336697 کاربری اصلیم🌱؛بهارررشونممم.
شاهدخت_اسفندی عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7993 ببخشید این چ سوالهایی هست مگه پدر دختر باید خرج اونا رو بده همین حرفارو میزنید پسرا پررو و پرنسس شدننن
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6606 نه شما پسری مگه؟ آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12627 مگه میخواد پدرشو بگیره آخه:/ 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6606 ببخشید این چ سوالهایی هست مگه پدر دختر باید خرج اونا رو بده همین حرفارو میزنید پسرا پررو و پرنسس شدن ... نه منظور برای خرید جهیزیه و مراسمات بود آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
156tina1 عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 707 تازه اینو داشته باشگروهی چهل نفری از زنان خدمت امام علی(ع) آمدند و گفتند چرا مردان حق دارند همزمان چ ... کجاش چرته عزیزم؟اتفاقا خیلی دقیقه
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6606 مگه میخواد پدرشو بگیره آخه:/ خیلیا گفتن نه و خانواده مهمه 🥲🥲💔 آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
شاهدخت_اسفندی عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7993 نه منظور برای خرید جهیزیه و مراسمات بود دیگ جهیزیه معمولی ک باید بده حالا مراسم نگرفت واجب نیست
156tina1 عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 707 دقیقا درسته اگر یک مرد ده تا زن داشته باشه هرکدوم از زن خا باردار بشه مشخصه مادر ک دقیقه همونه پدر هم مشخصه،ولی اگر یک زن همزمان با ده تا مرد باشه باردار بشه نمیشه تشخیص داد حتما باید تست داده بشه
bipayan عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 628 بستگی به شرایط پسره هم داره ( خانوادش و...) واسه من فرقی نمی کنه می تونم درک کنم داشتن چنین پدر چه داستانی داره میتونم طرف مقابل و درک کنم و فلان... مردی که می گوید : تنها تورو دوست دارم مانند زنی هست که قول داده مغازه هارو بگردد ولی چیزی نخرد☹️ ممد هوگو 2001
156tina1 عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 707 خیلیا گفتن نه و خانواده مهمه 🥲🥲💔 کسی ک عاشق باشه و ببینه دختر خوبه براش مهم نیست زیاد
ریدبرگم عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 1274 این زندگی خودم بودمن از بچگی با سختی بزرگ شدموسط دعوای پدر مادرمسال کنکورم یک ماه مونده به کنکور باب ... پس نترس خودتم پزشکی میخونی میتونی جهیزیتو اوکی کنی فک نمیکنم مشکلی باشه
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6606 دیگ جهیزیه معمولی ک باید بده حالا مراسم نگرفت واجب نیست بعضی شهرا رسم ندارن اصلا جهیزیه هم بدن ولی خب ما متاسفانه جزوشون نیستیم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
نارببتتورباننتدریلاو عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 3310 خب بود دیگه ینی چی که هر صفتی برا مرد بده برا زن خوبه یه جورایی درست میگه مثلا طلا برا مرد خوب نیست ولی برا زن خوبه