2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 113 پست
خسیسیش ربط چندانی نداره ولی اعصاب روان تاثیر داره تازه همچین مواقعی خود دختر تحت تاثیر رفتار پدرشه

این زندگی خودمه

من هیچ ارثی از اخلاقیاتش نبردم 

سعی کردم خودم رو پای خودم وایسم ولی نمیدونم سرنوشتم آخر تحت تاثیر این پدر قرار میگیره یا نه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چون با خانوادش در ارتباطیم و این اعصاب خرابیش قطعن رو زندگی ما هم اثر میزاره

نه اونطور که تاثیر بذاره نیست ولی خب دختر حمایت مالی پدرشو نداره

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

امام علی گفته صفاتی که برای مردا قبحه برای زنا خوبه مثلا همین خساست برای مردا بده ولی برای زنا عالیه ...

خب ربطی نداره ک دخترم حتما خسیس باشه

این زندگی خودم بود و منم اخلاقیاتم تحت تاثیر مادرمه خسیسم نیستم

عمراً سخن امام علی باشه

تازه اینو داشته باش

گروهی چهل نفری از زنان خدمت امام علی(ع) آمدند و گفتند چرا مردان حق دارند همزمان چندین همسر(نهایت چهار همسر) داشته باشند اما زنان حق ندارند همزمان چندین شوهر داشته باشند آیا این از عدل الهی بدور نیست؟

علی(ع) دستور داد هر زن، ظرفی پر آبی را در ظرف بزرگی بریزند سپس هرکدام فقط همان آبی را بردارند که خود ریخته‌اند همگان با تعجّب گفتند آب‌ها با هم ممزوج شده‌اند این ممکن نیست، علی(ع) فرمود اگر یک زن همزمان چندین شوهر داشته باشد در صورت آبستن و تولد فرزند، چگونه امکان تشخیص وجود دارد که از کدام شوهر است.[2]

چرت تر ازاین نشنیده بودم  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

خب ربطی نداره ک دخترم حتما خسیس باشهاین زندگی خودم بود و منم اخلاقیاتم تحت تاثیر مادرمه خسیسم نیستم

نمیگم که حتما باید خانم خسیس باشه که اشتباه برداشت کردی منظورم از بخل اینه که مالتو شوهرتو در آینده الکی از دست نمیدید و همراهیش میکنی و این خیلی به نفع پسرس تازه باید از خداشم باشه ،ان شالله شما هم خوشبخت بشی قربونت و یه ادم لایق نصیب دل مهربونت بشه

البته اول زندگی ی حمایتی لازمه برای جهیزیه ولی بعدن کمک نکنه ایرادی نداره

این زندگی خودم بود

من از بچگی با سختی بزرگ شدم

وسط دعوای پدر مادرم

سال کنکورم یک ماه مونده به کنکور بابام دنده های مامانمو شکست

حتی پول خرید یه کتاب بهم نمیداد

پول کم برا خرید لباس میداد ک اونو میدادم کتاب

ناهار خیلی اوقات نون و ماست میخوردیم

نه اینکه نداشته باشه ها داره و بازنشستس میتونه یه زندگی روال و معمول داشته باشه ولی جونش بنده به پول

خلاصه من پزشکی قبول شدم سال دیگه درسم تمومه

ولی بخوام ازدواج کنم در حد دو سه تومنم خرج نمیکنه

جدای از اون میترسم به خاطر دعواهای خانوادگی پدر و مادرم که همسایه ها هم متوجه اون شدن ازدواجم به مشکل بر بخوره

انقدر فکر کردم که تو این سن قلبم درد گرفته🥲

نمیگم که حتما باید خانم خسیس باشه که اشتباه برداشت کردی منظورم از بخل اینه که مالتو شوهرتو در آینده ...

آره منم خب با سختی بزرگ شدم پول الکی خرج نمیکنم 

ممنون عزیز دلم انشالله برام دعا کن

کلا چ دختر چ پسرخانواده طرف خیلی مهمه خیلی

وقتی اینو میگن هری دلم میریزه 

من گناهی نکردم بخدا ک باید پاسوز خانوادم بشم تا ابد🥲🥲