2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 113 پست
میدونم ولی شما چجوری خبر داری عجیبه شک میکنم خودت بوده باشی

اینم بگم اگه درخواست دادم سر فرهاد ۳۱ بود میخواستم بهتون بگم جریان چیه 

قصد دیگه نبود

و اینکه یه حرفی میشنوید یه طرفه قضاوت نکنید بهتره

......

اسم ببرید کیه بدونمبله گفتم دنبال جنجال هستید و خیلی های دیگه هم هستن ولی خواستم واقعا مشکلاتو حل کن ...

تو بیخود میکنی، تو خودت که از همه بیشتر دنبال جنجالی و هی منو تو تاپیکا تگ میکردی 

الآنم راجب اون موضوع حرف نمیزنم چرا متوجه نیستی؟

❤️دنیام پسرام❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اینم بگم اگه درخواست دادم سر فرهاد ۳۱ بود میخواستم بهتون بگم جریان چیه قصد دیگه نبودو اینکه یه حرفی ...

باشه تو راست میگی 

تو خصوصی با همون خانم متاهل خوب چندساعت حرف زدی 

و مثل خاله زنکا غیبت میکردی

❤️دنیام پسرام❤️
تو بیخود میکنی، تو خودت که از همه بیشتر دنبال جنجالی و هی منو تو تاپیکا تگ میکردی الآنم راجب اون موض ...

من حرفامو زدم ... تگتونم کردم سر فرهاد ۳۱ بوده و غیر اینم نبوده

شب بخیر

من اینجا با کسی بحثی ندارم 

لطفا اول ببینید چی به چیه بعد بیایید تهمت بزنید یا اینجوری برخورد کنید

......

من حرفامو زدم ... تگتونم کردم سر فرهاد ۳۱ بوده و غیر اینم نبودهشب بخیرمن اینجا با کسی بحثی ندارم لطف ...

بچه کوچولو تو ته پیازی یا سر پیاز که بری خصوصی کاربران بگی من دنبال جنجالم؟؟

❤️دنیام پسرام❤️
بچه کوچولو تو ته پیازی یا سر پیاز که بری خصوصی کاربران بگی من دنبال جنجالم؟؟

گفتم که بالاتر بهتون همتون دنبال جنجال بودید 

من بارها سعی کردم مشکلتون حل بشه ولی نخواستید هیچ کدوم

......

شما گذاشتید برای امام علی،ک چرا مردها اجازه دارن چند تا زن بگیرن،بعد دلیلش رو گفتی،بعدشم گفتی چرته،منم گقتم درسته،اشاره دارم ب علتش ک درستع،ک توضیح دادم بالا دلیل اینکه میگن مرد اجازه داره ولی زن نداره همینه،وگرنه همچین کاری ذاتا درست نیست و هیچ زنی هم این موضوع رو قبول نمیکنه و اکر مردی واقعا عاشق یکی باشه هیچوقت اینکارو نمیکنه

شما گذاشتید برای امام علی،ک چرا مردها اجازه دارن چند تا زن بگیرن،بعد دلیلش رو گفتی،بعدشم گفتی چرته،م ...

خب منم میگم اون چه چرتو پرتی گفته که اصلا همچین چیزیو قبول کرده که اره مردا مشکلی نیس

بعدشم شما میگی درسته  ینی تو این  مسئله و این کاری که میکنن  فقط بچه مهمه الان؟؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

خب منم میگم اون چه چرتو پرتی گفته که اصلا همچین چیزیو قبول کرده که اره مردا مشکلی نیسبعدشم شما میگی ...

اولین ک درست صبت کنید، بعدشم یک بار گفتم خدا کفته احازه اینکار رو دارید در جایی ک بتونید عدالت رو بین اونها برقرار کنید ک هیچ گاه نمیتونید!!

اولین ک درست صبت کنید، بعدشم یک بار گفتم خدا کفته احازه اینکار رو دارید در جایی ک بتونید عدالت رو بی ...

بنظرم کاملا درست صحبت کردم

و این نمیتونه حرفه خدا باشه 

شما دوس داری قبول کن

منم قبول نمیکنم این دیگه بحث کردن نداره

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بنظرم کاملا درست صحبت کردمو این نمیتونه حرفه خدا باشه شما دوس داری قبول کنمنم قبول نمیکنم این دیگه ب ...

اره بحث کردن ندارع اما اجازه توهین هم نداری،شخصیتت رو نشون میده

اره بحث کردن ندارع اما اجازه توهین هم نداری،شخصیتت رو نشون میده

توهین نکردم حقیقتو گفتم

اجازشو هم نیاز نیس از تو بگیرم

تو که اینقدر دخالت میکنی و میخوای همه عقیدشون مث تو باشه شخصیتت معلومه

توهین نکردم حقیقتو گفتماجازشو هم نیاز نیس از تو بگیرمتو که اینقدر دخالت میکنی و میخوای همه عقیدشون م ...

چقد بی ادبید ،من تحمیل نکردم دارم توضیح میدم اما مشخصع شما متوجه نمیشد و نمیخواید ک متوجه بشید