2777
2789

والا هم مسواک میزنیم حداقل دو دقیقه دوبار در شبانه روز

هم اب نمک قرقره میکنم چون سنگ لوزه دارم

هم نخ دندون 

ولی لامصب جنسش خوب نیست 

شکلات و کاکائو و نوشابه و چیزای شیرین و ترش  و این چیزام نمیخورم بخاطر بیماریم 

دیگه نمیدونم چیکار کنم پولم ندارم هی دائم تحت نظر دندونپزشک باشم تا چیزی بشه سریع درست کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درک میکنم، منم حسابی به دندونام میرسم اما نتیجه اش چی شده؟ یک سوم دندونام پر شده ان

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

منم همچنین تمام ویتامین های بدنم اوکیه شیرینی شکلات لب نمی‌زنم مسواک بعد هر وعده میزنم اما تو از سن ۱۴ سالگی دندون هام خراب شدن

به جنس دندون نگاه می‌کنه

شوهرم ک یک عالمه شیرینی شکلات میخوره مسواکم کم میزنم دندون هاش از من بهتره 

همه چیز به ژنتیک بستگی داره.

دندون های منم خیلی جنسشون داغونه همش خراب.

حالا کاشکی فقط این بود بینشون هم فاصله هست😑😑

دارم یکی یکی درست میکنم ببین پولش جور میشه برم ارتودنسی یا نه

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز🙂💜                                               

چقد مث منی انگار هرچی مراقبت میکنیم بدتر هم میشه حالا مادرشوهر من با وجود اعتیاد هیچوقتم مسواک نمیزن ...

اعتیاد به چی داره؟

نمیدونم دیگه چیکار باید کرد از سن کم دندونام خرابن 

اعتیاد به چی داره؟نمیدونم دیگه چیکار باید کرد از سن کم دندونام خرابن

تر.یاک وشیره 

منم از بیست سالگی گرفتار شدم 

هر دندونمو دوسه بار ترمیم کردم الان دوتا روکش کردم یدونه باید ایمپلنت کنم یدونه کشیدم بقیه دندونم همه پر دشن، دندونای جلویی لب پر شدن، باورم نمیشه یدونه از دندونای جلومم الان نیاز ب پر کردن داره