2777
2789
اخه اونروز امضاتوخوندم و برات دعا کردم مشکلت حل شه..ته دلمم دوسداشتم بدونم واقعآ چرا؟؟!! ولی نپرسیدم ...

بله عزیزم توکل بخدا هرچی خواست خدا باشه ..اتفاقا چندباری راجع بهش تاپیک زدم خیلی از بچه ها سوال پرسیدن ازم منم همیشه توضیح دادم بالاخره اینجا تنها جاییه که راحت میشه دردل کرد و از اونجا ک اکثرا مشکل داریم تو زندگیامون همدیگه رو درک میکنیم از یه طرفم من به دعاهای شماها واقعا اعتقاد دارم 😊❤

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
بله عزیزم توکل بخدا هرچی خواست خدا باشه ..اتفاقا چندباری راجع بهش تاپیک زدم خیلی از بچه ها سوال پرسی ...

اره واقعآ بعضی از بچه ها خیلی بامحبتن و درک بالایی دارن...منم وقتی میخونم احساس همدردی میکنم و با کوچولویه تو دلم برا همه تون دعامیکنم و گاهی صلوات میفرستم...انشالله دخالتا بیجا کمترشه تا زندگیا روال عادی داشته باشه

خداجونم هرکی آرزویه مادرشدن داره* زودترآرزوشو برآورده کن*داره دیرمیشه*عاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعآ بعضی از بچه ها خیلی بامحبتن و درک بالایی دارن...منم وقتی میخونم احساس همدردی میکنم و با کو ...

انشالله ..امیدوارم نی نیتو سالم و سلامت بغل کنی و با خودش خیر و برکت و خوشبختی بیاره تو زندگیتون ❤

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
انشالله ..امیدوارم نی نیتو سالم و سلامت بغل کنی و با خودش خیر و برکت و خوشبختی بیاره تو زندگیتون ❤

ممنونم عزیزم...انشالله برا تو هم همینطور باشه..

خداجونم هرکی آرزویه مادرشدن داره* زودترآرزوشو برآورده کن*داره دیرمیشه*عاشقتم