2777
2789

منم کنجکاوم بدونم 😋

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه یه کم درباره امضات توضیح بدی

قضیه اس مفصله اما همینقد بگم ک خانواده شوهرم از لحاظ فرهنگی خیلی پایینن و کلا طلاق تو خانواده هاشون خیلی مرسومه مثلا همین شوهرم دوتا خواهر داره جفتشون طلاق گرفتن و کلا آدمای پولکی هستن اگه پول بریزی تو حلقشون باهات خوبن اگه ن که میرن تو کل دنیا پشت سرت حرف میزنن از اینا بگذریم پدرشوهرم اعتیاد داره و بجز شوهر من اجازه دخالت تو زندگیه خودش رو هم حتی نداره واسه همین کل تسلطشو آورده رو زندگیه من همه چیزمونو زده بنام خودش و به شوهرم میگه بچه اصلا مهم نیس با 5 تا بچه هم میشه زنو طلاق داد حتی تو صبحانه خوردن یا نخوردن ما دخالت میکنه با اینکه پیششون زندگی نمیکنیم اما بمن میگه حق دخالت تو شغل درآمد رفت و آمد محل زندگی و حتی تیپ شوهرتو نداری و باید باب میل من و برادرام و برادرزنام زندگی کنی شوهرمم هیچ مقاومتی دربرابرش نداره و حتی جرات نمیکنه بهش نه بگه ..

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
منم کنجکاوم بدونم

توضیح دادم واسه دوستمون 😑

توضیح دادم واسه دوستمون 😑

اخه اونروز امضاتوخوندم و برات دعا کردم مشکلت حل شه..ته دلمم دوسداشتم بدونم واقعآ چرا؟؟!! ولی نپرسیدم ازت...به هرحال ممنون که گفتی ...تاخدا نخواد هیچی اتفاقی نمی افته

خداجونم هرکی آرزویه مادرشدن داره* زودترآرزوشو برآورده کن*داره دیرمیشه*عاشقتم