2777
2789
عنوان

اشتباه کردم نموندم پشت کنکور💔

597 بازدید | 29 پست

امسال با رتبه ۱۳۰۰ فرهنگیان قبول نشدم

انتخاب رشته کردم ولی اشتباه کردم

باید یکسال دیگه میموندم پشت💔

بقیه رشته های انسانی هیچ بازار کاری نداره💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوق بخون

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

حقوق علاقه دارم اولویت اولمم حقوق زدم ولی میگن اشباع شده و کار نی

غلط کردن 

هرکی وکیل دور ماهه هرسال داره میلیاردتر میشه

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

منم شرایطم مث توعه با این تفاوت که من بازار کارش عالیه اما از سختیش همه مینالن 😭😭

چی زدی؟

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اینجا از چند تا حقوقی سوال کردم همشون پشیمون بودن ازینکه حقوق خوندن😔

خیلیا راستش رو نمیگن

و کلا ماها مردمی هستیم که عادت کردیم به نالیدن از همه چی

اینو در نظر بگیر

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش