2777
2789

امکانش هست؟نی نی یار میگ بعد مدتی توسط فنی برمیگردن وات د فاز واقعا 

اومدی یک نفر یه اطلاعات شخصی گذاشته باشه باید چکار کنه خودشون که اصلا رسیدگی نمیکنن بقیه هم که گزارش میزنن پاک میکنن ارث پدرشونو میخوان 

یه سایت درپیت که نه امکان حذف تاپیک ها هست ن چیزی تازه تهدید میکنن بعد مدتی تاپیکهاتون برمیگرده بدرک که برمیگرده 

نی نی یار های اینجا ادمای بدذاتی هستن که هیچ درکی ندارن شاید ادم ابروش در خطر باشه  حالا کاربریمو لغو کن 

اطلاعات شخصی نزار اگه نمیخوای حذف بشه بر نمیگرده

سوتی دادم عزیزم عکس ازمایش گذاشتم متاسفانه اسم فامیلم توش بوده اشتباها اون عکس خط خطی رو نزاشته بودم 

گف تاپیکایی که توسط گزارش حذف بشه برمیگرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوتی دادم عزیزم عکس ازمایش گذاشتم متاسفانه اسم فامیلم توش بوده اشتباها اون عکس خط خطی رو نزاشته بودم ...

تاپیکهایی که بدین نی نی یار حذف پاک کنه یا ما دیگه هرگز برنمیگردن ولی با گزارش حذف بشن فنی بعد از مدتی همه گزارش خورده ها رو فعال میکنه گزارش مگه تاپیکهای شخصیتونه که میگین شاید یکی تاپیک شخصی داشته باشه؟ گزارش فقط واسه تاپیکهایی که هست مناسب نیستن یا کاربرا الکی گزارش میزنن وگرنه مسائل شخصیتون داخلش باشه باید توسط نی نی یار حذف بشن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

تاپیکهایی که بدین نی نی یار حذف پاک کنه یا ما دیگه هرگز برنمیگردن ولی با گزارش حذف بشن فنی بعد از مد ...

ببین عزیزم دوتا تاپیک بود ک نام من تو تزمایش بود و فامیلیم و شناسایی شده بودم گزارش زدن

تاپیکی بود ک عکس صورتم داخش مونده بود گزارش زدن

تاپیکی بود راجب مسایل خصوصی و جنسی گزارش زدن

و یه تاپیک راجب فامیلیم که سوتی دادم یعنی تمام تاپیکای من اطلاعات شخصی داشتن اما نی نی یار پاکشون نکرده بود و من مجبور شدم تا از مردم التماس کنم تا گزارش بزنن حالا باز برگرده من چکار کنم میدونی سر این اطلاعات شخصی ک مونده بود توستیت من چندین کیلو از اسنرس وزن کم کردم واقعا نامردیع

ببین عزیزم دوتا تاپیک بود ک نام من تو تزمایش بود و فامیلیم و شناسایی شده بودم گزارش زدنتاپیکی بود ک ...

خب تاپیکها رو باید میدادین نی نی یار 1 براتون پاک میکردن تو هفته سه تا حذف میکنن بهتره که خیالتون هم راحته که دیگه فعال نمیشن گزارش اصلا برای حذف تاپیک نیست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خب تاپیکها رو باید میدادین نی نی یار 1 براتون پاک میکردن تو هفته سه تا حذف میکنن بهتره که خیالتون هم ...

بلد نبودم 

حالا امکان برگشتش صددرصده؟دوتاشو نی نی یار پاک کرد بقیشو گزارش زدن که راجب مسایل جنسی بود چون راجب مسایل جنسی بود امگان داره برنگرده؟

انقدر نی نی یار تگ کردم ک خدا میدونه هیچکس کاری نکرد 

بلد نبودم حالا امکان برگشتش صددرصده؟دوتاشو نی نی یار پاک کرد بقیشو گزارش زدن که راجب مسایل جنسی بود ...

سلام زهرا

فکر کنم بشناسمتون.

ای کاش حذف تاپیک مثل قدیم می شد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سوتی دادم عزیزم عکس ازمایش گذاشتم متاسفانه اسم فامیلم توش بوده اشتباها اون عکس خط خطی رو نزاشته بودم ...

خودشون گفتند اونایی که خیلی خصوصی باشن رو حذف میکنیم که . پیشنهاد مالی نمیشه داد بگی حذف کن کارت به کارت کنم ؟ 🫤

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

خودشون گفتند اونایی که خیلی خصوصی باشن رو حذف میکنیم که . پیشنهاد مالی نمیشه داد بگی حذف کن کارت به ...

حذف شده عزیزم توسط گزارش تاپیک ها نیستن الان ولی نی نی یار میگ بعد مدتی فعال میشه 

بااینک اکثر تاپیک ها راجب به دوس پسر رفیقم بود و مسایل خصوصی و جنسی و نامزد سابقش و واقعا موضوعه ممنوعه بود بازم نی نی یار نمیترکوند هرچقدر تگش کردم 

نمیتونستم یکی یکی بزارم حذف بشه خب اون فامیل عوضی امکان داشت همرو تو چند روز شات بگیره ابروم میرف

حذف شده عزیزم توسط گزارش تاپیک ها نیستن الان ولی نی نی یار میگ بعد مدتی فعال میشه بااینک اکثر تاپیک ...

برگشتنشون مزخرفه

الان فهمیدم چرا بعضی کاربرا اصرار دارن تعلیق شن با وجودی که اتفاق خاصی نمیفته فقط دو روز نمی تونی پست بذاری .نگو قبلا تاپیکا حذف می شدن الان نمیشن .

برگشتنشون مزخرفهالان فهمیدم چرا بعضی کاربرا اصرار دارن تعلیق شن با وجودی که اتفاق خاصی نمیفته فقط دو ...

با زندگی و ابروی ادم بازی میکنن خب وقتی میبینین اطلاعات شخصی گزارش خورده 

یا موضوع جنسی گزارش خورده ته نامردیه که دوباره فعالش کنن چون شنیدم تاپیک های گزارش خورده رو باید درخاست بدی تا برگردانن

با زندگی و ابروی ادم بازی میکنن خب وقتی میبینین اطلاعات شخصی گزارش خورده یا موضوع جنسی گزارش خورده ت ...

حس ناامنی زیادی میده . حالا انگیزه ای که پشتشه چیه خدا میدونه