2777
2789
عنوان

بارداری و همسر پایه و خوب

256 بازدید | 15 پست

سلام . بچه ها من یه همسر خیلی خوب دارم یعنی هر چی از خوبیش بگم کم گفتم انقد که این مرد پاک و خوب و مهربنه. از روزی که فهمیده باردارم نمیزاره اب تو دلم تکون بخوره همش بهم محبت میکنه و کمک میکنه و حتی برا کارای خونه اگه نرسه میگه یه کارگر دایم بگیر بیاد هفته ای چن روز به خونه برسه . خلاصه همزاهمه حسابی . خداروهزار مرتبه شکر زندگی خیلی خوبی هم داریم اما من یکم حالم گرفته اس کلا نگرانم حوصله هیچی ندارم و چن روزی هس کلا خونه مامان من هسیم جز تایمایی که سرکاریم چون هم پدرم عمل کردن داروهاشو بدم هم من یکم راحت باشم و حالا واقعا ا خونمون بدم افتاده از اولم دوسش نداشتم چون معماریشو اصلا دوس نداشتم و نورگیر خوبی نداره و اینکه زمستونا یخچاله اصا حالم دلم نمیخاد دیگه برم تو اون خونه نمیدونم چیکار کنم . همسرم الان شرایط اینو نداره که خونه رهن یا اجاره کنیم و منم نمیخام با اینهمه مهربونیش اذیتش کنم ولی واقعا موندم   

به قول دوستان خوشی زده زیر دلت عزیز من. برو تاپیک بچه هایی که تو بارداری شوهرشون محل و محبت نمیکنند که هیچ تازه چه قدررر عذابشون میدن رو بخون. اونوقت حاضری بری با شوهرت تو چادر زندگی کنی ولی شوهرت بهت همین مهر و محبت رو داشته باشه.

سرمای خونه با یک بخاری بیشتر حل میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان باید بهت بگم خوشی زده زیر دلت ؟بابا بخاطر خدااااااااااااا یه کم بفکر زندگیتون باشین این همه حسن داره شوهرت بخاطر خونه حالت گرفته اس ؟خب الانم ک خودتم شرایط جابجایی نداری بزار بچت بدنیا بیاد بعد جابجا شو 😑😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

شما الان بارداری کنی حساس شدی. با خودت بگو من بهترین خونه و زندگی دارم. شوهری دارم که قد یک دنیا به فکرمه و برام ارزش قائله. نمیزاره اب تو دلم تکون بخوره . اونوقت میبینی معماری خونه مشکل که تیست بماند خیلی هم خونت قشنگ و گرم و پررر از ارامشه

به قول دوستان خوشی زده زیر دلت عزیز من. برو تاپیک بچه هایی که تو بارداری شوهرشون محل و محبت نمیکنند ...

میدونی کلا تو اون خونه راحت نیسم چون نزدیک خانواده شوهرمه و پدر شوهرم خیلی اذیتم کرده همیشه . برادراش تو خونه من با هم دعوای شدید کردن این خاطرات بد بیشتر اذیتم میکنه . البته در کنار اینا شوهرم همیشه حامی من بوده اما خاطرات بد از ذهنم پاک نمیشه

میدونی کلا تو اون خونه راحت نیسم چون نزدیک خانواده شوهرمه و پدر شوهرم خیلی اذیتم کرده همیشه . برادرا ...

عزیزم حق داری. نمیشه فراموش کرد ولی میشه کمرنگش کرد. به همسرت فکر کن. اصلا فکر کن همشون رفتن به درک. شوهر رو عشقهههه😎

نمیدونم حق با شماهاس اما دست خودم نیست این حال . دعای این روزام اینه زودتر خونه دار بشیم راحت شیم از ...

لطفا فکرای گذشته رو از ذهنت پاک کن

به بچه فکر کن ، چند تا کتاب تربیت فرزند بخر بخون 

به شوهرت محبت کن و ازش تشکر کن واسه خوبیاش

میدونی کلا تو اون خونه راحت نیسم چون نزدیک خانواده شوهرمه و پدر شوهرم خیلی اذیتم کرده همیشه . برادرا ...

پس من چی بگم خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنم😭😭😭😭

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم
اگر مادرشوهر پدر شوهر خوب باشن که عیب نداره اما امان از روزی که به چشم دشمن بهت نگاه کنن

عزیزم چی بگم 😢😔😥😭😩

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم
نمیدونم حق با شماهاس اما دست خودم نیست این حال . دعای این روزام اینه زودتر خونه دار بشیم راحت شیم از ...

انشالله بزودی خونه ای ک دلت میخواد رو میخری 

ولی نذار این چزا باعت بد خلقیت با همسرت بشه 

تو همی نی نی سایت شوهر خانونه واسه بدنیا اومدن بچش بیمارستان نمیرفته امضا بد بچه بدنیا بیاد 

سردی خونه معماری خونه 

خاطرات بد از اون خونه هیچ کدوم دلیل نمیشه دوس نداشته باشی برگردی خونت