2777
2789

قرار بود با هم کار کنیم. پیشنهاد دوستی داد.

الان عکسو میذارم‌. آبی ها منم.

هر جا هم برم جریان همینه. دیگه چاره ای ندارم😔

الان اگه پیام هم بدم فقط غرور خودمو خرد کردم.

از طرفی فقط میخوام چندماهی کار کنم ولی سر بدوونمش ینی باهاش رابطه جنسی برقرار نکنم. 

چند ماهی حقوقمو بگیرمو بیام بیرون. چون حقوق خیلی خوبی میده 😪

عکسو میذارم. به نظرتون چیکار کنم الان ؟ چی بگم بهش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پرو و بیشعور چه کاریه؟

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

وای خدا چرا انقد لاشین🤯

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

مگه نگفتی میشه رل قبلی دوستت اینجوری هم ب دوستت خیانت کردیه هم به خودت عزیز

نه خیلی وقته که دیگه دوست نیستیمو دوستیمون تموم شده. بعدشم الان نمیدونم هنوز باهمن یا نه.

بیخیال شو

الان انقد رک اینجوری میگه

همون روز اول درخواست رابطه داره

بخوای ب قول خودت بپیچونی همون لحظه بیرونت میکنه

پس ب خاطر خودتو اعصابتو غرورت همین الان بیخیال شو

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫