2777
2789

من کلی سرچ کردم و محاسبه کردم

هر کیلو معادل ۷۰۰۰ کالریه. پس باید معادل ۷۰۰۰ کالری بسوزونیم تا یک کیلو کم کنیم.

حالا اگر بخواییم اذیت نشیم و ماهی یه کیلو کم کنیم باید روزی ۲۳۴ کالری بسوزیم حالا با ورزش یا پیاده روی.

اسونترین راهش پیاده رویه برای کسی که ورزش سختشه

۲۳۴ معادل ۸۰۰۰ قدمه در روز تقریبا فک کنم ۴.۵ کیلومتر

اگر در روز ۷ تا ۸ هزار قدم بزنیم بدون کم کردن کالری مصرفی ماهی یه کیلو کم میکنیم که مطلوبه. اسیبی هم نمیزنیم به بدن. بدون هیچ رژیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با يه سرچ ساده هم ميشد اينو فهميد فقط كنار اين كم كردن حواست باشه كالري زياد مصرف نكني 

ضمنا يه كيلو كم كردن براي يه هفنه أست 

پياده روي خوبه ولي در اصل بايد كم بخوري 

كالري زياد دريافت كني بعد كميش رو بسوزوني چاق ميشي نه لاغر 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
با يه سرچ ساده هم ميشد اينو فهميد فقط كنار اين كم كردن حواست باشه كالري زياد مصرف نكني ضمنا يه كيلو ...

منم نوشتم سرچ کردم طلبکاری چرا

در ضمن کجا نوشته حتتتما همه باید یه کیلو در هفته کم کنن

اتفاقا اینجوری خییلی بده تهش میشه ریزش مو و هزارتا مرض.

کاهش وزن باید پیوسته باشه

من به خاطر کیست شکلاتی و تیروییدم  ۵ کیلو اضافه وزن دارم. که باید سعی کنم قند رو حذف کنم تا هورمون ها تنظیم بشن .منم با رژیم مخالفم .سبک تغذیه خیلی مهمه ..که چی وارد معده میشه ..من هر کسی رو دیدم یوگا کار میکنه خیلی لاغر شده ..برام جالب بود

چه جالب. خیلیم سنگین و قدرتی نیست یوگا

یوگا سبک های متفاوتی داره .من همیشه یوگا رو مسخره میکردم .ولی وقتی تاثیرش روی چند نفر دیدم کاملا طرز تفکرم تغییر کرد.هر چی انعطاف بدن بالاتر بره .لاغری سریعتر انجام میشه.