2777
2789

بعده چند وقت می‌خواستیم همو ببینیم(قبلا همو دیدیما قرار نداشتیم)منم با اصرار زن عموم رو راضی کردم ولی از شبه قبلش گیر داده بود که فقط خودمون دو تا باشیم یا بیا بریم دور بزنیم تو ماشین عرق میکنید با خنده میگفت اینارو منم زن عموم قرار بود یه جای دور بره وابسته یهو من قاطی کردم که اصلا تو چیکار به خاطرم کردی که من بیام و نمیام اصلا خیلی پافشاری کردم که نمیام و من مجبوری میخواستم بیام اونم گفت پس مجبوریه نمیخوام خلاصه حرفای بدی زدم پشیمونم😭اینم بگم قصده بدی نداره

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

کی قرار گذاشته کی بوده چرا آنقدر از وسط حرف میزنید

دوست پسرم که قصدمون جدیه.

من ولی هر دو مشتاق بودیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداسرت اتفاقا پسرا ازین کش مکشا خوششون میاد 

بنظرم اجازه بده خودش دوباره پیشنهاد بیرون بیرون رفتن بهت بده 

اگه نداد میتونی بگی یاوته یبار رفتیم بیرون فلان کار کردی یا اینجوری شد چه باحال یا جالب و... بود 

احتمالا اونم ادامه بده که اونروز که نیومدی ...

اینجوری نخ بده و ادامشو با سیاست برو جلو 

فداسرت اتفاقا پسرا ازین کش مکشا خوششون میاد بنظرم اجازه بده خودش دوباره پیشنهاد بیرون بیرون رفتن بهت ...

اخه دیگه فرصت اینجوری پیش نمیاد انقد خواسته و نشده دیگه حس میکنم ذوق ندارم امروزو چجوری ردیف کنم

کسی که نمی‌فهمه حتما موقعیت نداری تنها بری محل نده به خودت مسلط باش کاملا ایشون مشکوکه

نه عزیزم مشکوک نیست اصلا.

بعد قبول کرده بود من قاطی کردم با لج میگفتم نه دیگه نمیام

عزیزم بگه چرا باور می‌کنی ساده ای چرا جای خلوت دلیلش جز دست درازی هیچی نیست

با بغلو بوس مشکل ندارم

با زنعموت میری سر قرار؟🤦🏻‍♀️

چرا بقیه رو از مسائل ریز و شخصی زندگیتون باخبر میکنید؟

اگه سنت زیر ۲۰ ساله ، اصلا نرو

خودتو مشغول کن

کاری، درسی، کتابخونه ای چیزی

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
نه عزیزم مشکوک نیست اصلا.بعد قبول کرده بود من قاطی کردم با لج میگفتم نه دیگه نمیام

پس زنگ بزن عذر بخاه بگو بیاد 

شماها جوونید الان متوجه هیچی نیستید ده سال. بعد می‌شینی فکر می‌کنی چرا اشتباه کردم 

با بغلو بوس مشکل ندارم

اونم همین میخاد دیگه تجاوز نمیکنه که بهت 

جلو زن عمو نمیتونه 

و یه سوال بخاطر دیدن یه پسر به زن عمو رو می‌ندازی که بعدا بزنه تو سر شما و خانوادت و آتو دست بگیره 

خیلی ساده آید