2777
2789

واقعا مایه تاسفه تو قرن ۲۱ انقد خرافاتی و زودباور باشیم یه مشت داستان چرتو و پرتو باور کنیم و تمام زندگیمونو بر اساس همون چرندیات اداره کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلاً؟؟ همه کشورها این خرافات رو دارند. این شبها مگه سریال هانیکو رو نمی بینی؟

من نگفتم بقیه کشورا ندارن گفتم ما ایرانیا کلا خرافاتی ایم ولی حرفی از کشورای دیگه نبردم 

عزیزم منم قبلا مثل تو فکر میکردم کاملا و حتی بدتر هم شد این افکار و عقایدم 

ببین این ضعف ایمانی و دوری از یه سری باور ها تدریجی و گام به گام هست 

اول از یه چیزهای جزئی باورمون رو از دست میدیم و کم کم میرسه به افراد موثر در اون باورها و بعدا میرسه به عقاید اصلی و در نهایت انکار وجود خدا 

همه چی در این دنیا پیوسته هست همونطور که به نفر یکار کوچک باور داره و به وسیله اون باور باورهای بزرگتر و قوی تری بهش میرسه در دوری از عقاید ذاتی انسان هم همینه 

و این باعث میشه انسان خودش رو گم کنه چون چیز قابل توجهی نیست که بهش تکیه کنه و باور خودش رو قوت ببخشه و در نهایت میشه احساس تهی پوچی کردن و افسردگی و در نهایت خودکشی یا زندگی نکردن 

نهایت آخرش تباهی هست. 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
عزیزم منم قبلا مثل تو فکر میکردم کاملا و حتی بدتر هم شد این افکار و عقایدم ببین این ضعف ایمانی و دور ...

شیشه کشیدن حس خوبی به انسان میده 

آیا به این معنیه که شیشه چیز خوبیه؟

بچه ها هیچی نمیفهمن برای همین تو زندگی شادترن فهم انسان رو غمگین میکنه چون درد ها و رنج ها و مشکلات رو میفهمه پس رنج میکشه اگه میخوای زندگی بی رنجی داشته باشی گرامی پس از فهم دوری کن مثل بچه ها

قطعا در این دنیا هر چیز اصلی یه فیکی داره 

از چیزهای جزئی بگیر تا چیزهای اساسی 

لوازم آرایشی اصل و فیک داره و ما با یسری نشانه ها که کارخانه برندش شخصی سازی میکنه ما متوجه میشیم کالا کدوم فیکه کدوم اصل فقط هم این امکان شناخت برای وقتی هست ما کلیات اون کالا ی اصل رو بشناسیم نشانه هاش رو 

وگرنه اطلاعات نداشته باشیم ممکن فیک به ما برسه و بگیم این برند معروف چه کالای چرت و مضری ساخته. 

در صورتی مقصر کارخانه نبوده. 

حالا همین مثال رو تطبیق بده با چیزی بزرگتر از یه کرم پودر ما باید اونقدر مطالعه کنیم تحقیق کنیم که فیک و اصل بتونیم تشخیص بدیم اونقد باید ایمان قوی کنیم که کسی نتونه مارو دلزده کنه با یه مشکل جا نزنیم و از باورمون دست نکشیم 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  

هر موجودی چه انسان و چه حیوان بر اساس یکسری قوانین داره زندگی میکنه و در هر باغی مقداری علف هرز هم همیشه روییده میشه.

برای همین همیشه باید مواظب اعتقادات باشیم که دچار آفت زدگی نشن