2777
2789
حالا مثلا مریض بشی چی میخواد بشه ؟ این همه ادم مریض داریم انقدری استرس ندارن که تویی که سالمی داری

نمیدونم همینکه دست خودم نیست انگار یکی توی سرمه فکرمو به هر سمتی بخواد میبره الان چند ماهه انگار که واقعی نیست هیچی برام میترسمم که دارو بخوام بخورم عادت کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم همینکه دست خودم نیست انگار یکی توی سرمه فکرمو به هر سمتی بخواد میبره الان چند ماهه انگار که ...

اونی که توی سرته شیطانه شیطان این فکر ها اصلا درست نیست .ببین وقتی مریض میشه خدا راه چارشم گذاشته میری دکتر درمان میشی .فوقش اونایی که درمان نمیشن و میمیرن .میرن پیش خودش از خدا دلسوزترم داریم مگه .مردن هم چیز بدی نیست یه زندگی تازس .تازه شما مشکلی نداری و همیشه ازخدا بخواه عمرتو طولانی کنه .بعدم اینکه سالمی انقدر وقت و هزینه صرف دکتر کردی چی شد .

لایک نکنید .توروخدا 
نمیدونم همینکه دست خودم نیست انگار یکی توی سرمه فکرمو به هر سمتی بخواد میبره الان چند ماهه انگار که ...

درکت میکنم

کاش منم درگیری فکریم مثل تو بود

تو تاپیک یکساعت پیشم گفتم چجوری دارم نابود میشم

سلام .نگران نباشید خوب میشید اثر بیهوشی دندانپزشکی مغز روسرد می‌کنه من اطرافیانم بودن که باگرمی خیلی بهتر شدن همیشه گلاب به صورتتون بزنید اصلا تو گوگل چیزی سرچ نکنید .دعا و نماز سروقت عالی هست قول بهتون میدم خوب خوب میشید 

خیلی سعی میکنم خودمو قانع کنم که هیچیم نیست میشینم دلیلای منطقی برا خودم میارم برای هرچیزمم رفتم دکت ...

چقدر برعکس همیم. من بعد زایمانم یه سری مشکلات برام پیش اومد. هی همسرم گفت برو دکتر گفتم خودش خوب میشه 😂 

یه کم بیخیال باش. باور کن اینقدر گیر میدی به خودت و استرس داری بیشتر مشکل برات پیش میاد. 

درکت میکنمکاش منم درگیری فکریم مثل تو بودتو تاپیک یکساعت پیشم گفتم چجوری دارم نابود میشم

برامنکه خیلی سخت تره باز من میگم کاش مثل برا شما بود حداقل تهش یجور حل میشد ولی در کل وسواس واقعا خیلی بده زندگیو میگیره از ادم