حالا مثلا مریض بشی چی میخواد بشه ؟ این همه ادم مریض داریم انقدری استرس ندارن که تویی که سالمی داری
نمیدونم همینکه دست خودم نیست انگار یکی توی سرمه فکرمو به هر سمتی بخواد میبره الان چند ماهه انگار که واقعی نیست هیچی برام میترسمم که دارو بخوام بخورم عادت کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیدونم همینکه دست خودم نیست انگار یکی توی سرمه فکرمو به هر سمتی بخواد میبره الان چند ماهه انگار که ...
اونی که توی سرته شیطانه شیطان این فکر ها اصلا درست نیست .ببین وقتی مریض میشه خدا راه چارشم گذاشته میری دکتر درمان میشی .فوقش اونایی که درمان نمیشن و میمیرن .میرن پیش خودش از خدا دلسوزترم داریم مگه .مردن هم چیز بدی نیست یه زندگی تازس .تازه شما مشکلی نداری و همیشه ازخدا بخواه عمرتو طولانی کنه .بعدم اینکه سالمی انقدر وقت و هزینه صرف دکتر کردی چی شد .
منم این مشکل رو دارم متاسفانه نمی تونم باهاش کنار بیام مدام فک می کنم یه مریضی بد دارم هم خودم هم روی بچه هام هم حساسم خیلی بده همه زندگی آدم درگیر این وسواس میشه