snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1886 عنوان خیلی بده😶 146 بازدید | 12 پست فکر کنید یه دختری زیر ۲۸ سال باشه بعد پنج مدل قرص اعصاب بخوره برای خواب . افسردگی. وسواس. اختلال رویای پردازی . اظطراب خیلی زشته و بده؟؟🥲🙂 خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱 1403/06/31 | 04:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاندامم عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 880 نه ببین من خودم ۱۶ سالگیم خوردم .. سعی کن ترکش کنی و خودتو خودت جمع کنی شرکت کنی تو این جمع های خود باوری و …
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 7231 چیش بده؟ من خودم از استرس درس قرص میخورم آرامبخش و اینا و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
من،همونم،که،یه،روز عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 1697 نه ، بهتر از کسیه که این مشکلات رو داره ولی تلاشی برای درمانش نمیکنه
قیلوقال عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 14658 راستش قرص ها رو بریز دور فقط باید وارد رابطه بشی و حالت خوب بشه از نظر فروید تمام افسردهای ها سر منشاش نداشتن رابطه جنسی و ارگاسم هست اگر دانش و علم روانشناسی ندارید بحث نکنید وسلام.
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 7231 بنده 17سالمه و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
leaeshgeman عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 279 راستش قرص ها رو بریز دور فقط باید وارد رابطه بشی و حالت خوب بشه از نظر فروید تمام افسردهای ها سر من ... انصافا درست میگی
ninininja عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 9452 نه بد نیست بد وقتیه که دنبال درمان نری و قبل از درمان بری تو رابطه یکی دیگه رو گرفتار کنیبه نظرم بیشتر از گروه درمانی استفاده کن
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1886 بنده 17سالمه منم از ۱۳ سالگیم دارم این قرص هارو میخورم 🙂🙃هزار بار گفتن بیا برو بیمارستان روانی بستری شو سریع خوب میشی ولی خب خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱
selo عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 7231 منم از ۱۳ سالگیم دارم این قرص هارو میخورم 🙂🙃هزار بار گفتن بیا برو بیمارستان روانی بستری شو سریع خو ... مشاور خوب و تراپیست میتونه خیلی موثر باشه قرصارو کم کن ولی روند درمان باید تا بهبود کامل ادامه داشته باشه مهم اینه به هر روشی چه قرص چه تراپی حالت خوب باه همین انقد سخت نگیر قربونت برم من و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی
_pary_khanm_sabegh عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 3420 آره حق داری پنج مدل قرص واقعا ادم با یکی گیج میشه توواقعا قوی ای ک داری هم زمان درس میخونی وتلاش میکنی🫂هرموقع بخوای حرف بزنی راجب چیزی ک اذیتت کرد میتونی بهم بگی من اینجا هستم🤍 .
snowwhit مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1886 آره حق داری پنج مدل قرص واقعا ادم با یکی گیج میشه توواقعا قوی ای ک داری هم زمان درس میخونی وتلاش میک ... مممنونم ❤تاحالا کسی اینو بهمنگفته بود 😅😂 خانوم وکیل 👩🏻⚖️🌱📚 متاهل💁🏻♀️💗 کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱