2777
2789
عنوان

خیلی بده😶

146 بازدید | 12 پست

فکر کنید یه دختری زیر ۲۸ سال باشه 

بعد پنج مدل قرص اعصاب بخوره 

برای خواب . افسردگی.  وسواس.  اختلال رویای پردازی . اظطراب 

خیلی زشته و بده؟؟🥲🙂

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش قرص ها رو بریز دور فقط باید وارد رابطه بشی و حالت خوب بشه 

از نظر فروید تمام افسرده‌ای ها سر منشاش نداشتن رابطه جنسی و ارگاسم هست اگر دانش و علم روانشناسی ندارید بحث نکنید وسلام.

بنده 17سالمه

منم از ۱۳ سالگیم دارم این قرص هارو میخورم 🙂🙃

هزار بار گفتن بیا برو بیمارستان روانی بستری شو سریع خوب میشی ولی خب 

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

منم از ۱۳ سالگیم دارم این قرص هارو میخورم 🙂🙃هزار بار گفتن بیا برو بیمارستان روانی بستری شو سریع خو ...

مشاور خوب و تراپیست میتونه خیلی موثر باشه 

قرصارو کم کن ولی روند درمان باید تا بهبود کامل ادامه داشته باشه مهم اینه به هر روشی چه قرص چه تراپی حالت خوب باه همین انقد سخت نگیر قربونت برم من 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

آره حق داری پنج مدل قرص واقعا ادم با یکی گیج میشه توواقعا قوی ای ک داری هم زمان درس میخونی وتلاش میک ...

مممنونم ❤

تاحالا کسی اینو بهم‌نگفته بود 😅😂