2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

198 بازدید | 18 پست

چند روز پیش بهم زنگ زد من سرم خیلی شلوغ بود و محل کارم بودم و نتونستم جواب بدم ، بلافاصله زنگ زده بوده به شوهرم که خانومت جوابم نداده و ... شوهرم گفته سرش خیلی شلوغه 

امروز صبح بهش زنگ زدم و پشت خطش بودم و اونم زنگ نزد و منم رفتم سرکار 

دوباره شب زنگ زد و منم محل کارم بودم و نتونستم جواب بدم و بلافاصله  شوهرم بهم زنگ زد و جواب شوهرمم ندادم 

من بعد از اینکه سرم خلوت شد باهاش تماس گرفتم و گفتم که مشتری داشتم ، نمیشد جواب بدم و ...

و بعدشم به شوهرم زنگ زدم که گفت مامانم زنگ زده به من که مگه چکار خانومت کردم، چه بی احترامی دیده، مگه ازم ناراحته که جواب تلفن نداده و .....

شوهرم گفت عزیزم مامانم خیلی نگران بود که دلیل جواب ندادنت چی بوده، هر چی هم گفتم کار داره و سرش شلوغه ، قسم و قرآن خورد که حتما ناراحته و ....

مادر شوهر من هررررر چیزی بشه گزارش می‌رسونه 

در مورد همه چیزم به شوهرم اخطار میده ، از لباس پوشیدن گرفته، تا رفت و آمد و.....حالم ازش بهم میخوره 

من فقط همسرت. رو مقصر دیدم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیر شوهرته اگر روابط درست مدیریت کنه و اجازه نده اونم درس میشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اینطور که متوجه شدم از اینکه جواب مادرشوهرتو نمیدی خوشحالی، شما که نصفه شبی حوصله داری تاپیک بزنی جواب اون بنده خدارو هم بده، احتمالا سنش هم بالاست، زنهای سن بالا مخصوصا اونها که تنها هم هستن همه اش دوست دارن با گوشی بحرفن

دلیلش میدونی چیه؟ 

به نظر من این افراد به بدی های که به دیگران میکنن، آگاهن. وقتی توی موقعیتهایی که مثل تلفن زدن و اینجوری، قرار میگیرن، به جای اینکه یه سری احتمالات رو در نظر بگیرن، اول به طرف مقابل تهمت میزنن و بعد هم شکایتشو پیش شوهرش میکنن. 

تقصیر شوهرته اگر روابط درست مدیریت کنه و اجازه نده اونم درس میشه

چکارش کنه؟ به شوهرمم زنگ بزنه جواب نده، زنگ نمیزنه به من با عصبانیت میگه فلانی چرا جواب منو نمی‌ده 

حالا شوهرم سر کاره و من خبری ازش ندارم 

اینطور که متوجه شدم از اینکه جواب مادرشوهرتو نمیدی خوشحالی، شما که نصفه شبی حوصله داری تاپیک بزنی جو ...

نه عزیزم ۵۵ سالشه

هر موضوعی پیش بیاد همینطوری زود زنگ میزنه شوهرم 

تو تاپیک هم گفتم که یه سری تماس گرفتم پشت خطیش بودم

سری دوم که تماس گرفت من نتونستم جوابش بدم و خودم باهاش تماس گرفتم 

شوهرمم می‌دونه که عمدا نبوده

دلیلش میدونی چیه؟ به نظر من این افراد به بدی های که به دیگران میکنن، آگاهن. وقتی توی موقعیتهایی که م ...

منم به شوهرم گفتم عزیزم مگه مامانت شک داره؟ گفت نهههه بنده خدا مامانم آنقدر دوستت داره که واسش مهمه تو ازش ناراحت نباشی ، اخلاقش اینجوریه و ....

من تو این مدتی که ازدواج کردم متوجه شدم واااااقعا موزیه

بیوه س، از هر طریقی استفاده می‌کنه شوهرمو بندازه به جون من

خدا ازش نگذره... بهش فکر کنی، دیوونه میشی.... مادرِ سممممم

نمی‌دونم چرا هر موضوعی پیش بیاد بلافاصله به شوهر من زنگ میزنم و گزارش میده 

تنها منم نیستم، از عمه ها و زن عموها هم میگه

چکارش کنه؟ به شوهرمم زنگ بزنه جواب نده، زنگ نمیزنه به من با عصبانیت میگه فلانی چرا جواب منو نمی‌ده ح ...

خیلی راحته بگه مادر من این حرفا رو جلو من نزن اصلا دلیل این حرفات و ایراد گیری ها چیه 

چهار بار تکرار کنه مادره میفهمه حرفش خریدار نداره دیگه نمیگه 

ولی جاش همسرت هی دلیل و برهان میچینه که بگه تو تقصیر نداری 

جای اون همه دلیل بگه این حرفا رو نزن این حرفا چرتو پرته 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خیلی راحته بگه مادر من این حرفا رو جلو من نزن اصلا دلیل این حرفات و ایراد گیری ها چیه چهار بار تکرار ...

شوهر من همیشه کارش همینه

فقط توجیه میکنه، اصلا رک نیست و فکر می‌کنه اینجور دل کسیو نمیشکونه