2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی از مردم به خاطر تاریخ و مشکلات اقتصادی، افغان‌ها رو خوب نمی‌دانند. بعضی‌ها فکر می‌کنند که افغان‌ها باعث مشکلات توی جامعه می‌شن. همچنین، زبان و فرهنگ متفاوت هم باعث می‌شه که ارتباط سخت‌تر بشه. این دیدگاه‌ها معمولاً از تجربیات منفی و رسانه‌ها میاد. اما گاهی آشنایی با فردهای افغان می‌تونه این نگرش رو تغییر بده.

نه بی فرهنگ نیست خودش و خانوادش عقب افتاده نیستن خیلی خوبن

افغانی همیشه افغانیه من تو اروپا دوست افغانی داشتم دشمن قسم خورده ایرانیان متاسفانه

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
خیلی از مردم به خاطر تاریخ و مشکلات اقتصادی، افغان‌ها رو خوب نمی‌دانند. بعضی‌ها فکر می‌کنند که افغان ...

اره زبان اصلیش پشتو هست ولی فارسی صحبت می‌کنه  

این کاربری دست دونفره.

خیلی از مردم به خاطر تاریخ و مشکلات اقتصادی، افغان‌ها رو خوب نمی‌دانند. بعضی‌ها فکر می‌کنند که افغان ...

من برخورد نزدیک داشتم بی فرهنگ بیشعور و عقب افتادن

مغزشون کاملا آکبنده

واقعا ؟چرا؟

چون تو دلشون به خودشونم شک دارن هی سعی میکنن بگن ما بهتر از ایرانیاییم رقابت همراه با حسادت دارن

تو محیط و فرهنگ داغونی رشد کردن

اعتقادات دینی مزخرفی دارن

فک کن من خواهرتم فقط فرار کن....فرار

افغانی همیشه افغانیه من تو اروپا دوست افغانی داشتم دشمن قسم خورده ایرانیان متاسفانه

بله، شرایط پیچیده‌تری وجود داره. خیلی از افغان‌ها به دلایل مختلفی مثل جنگ و بحران‌ها به ایران یا کشورهای دیگه مهاجرت کردند و این موضوع می‌تونه باعث ایجاد حس ناامنی یا بی‌اعتمادی در میان برخی ایرانی‌ها بشه.

1. **تجربیات شخصی**: هر فردی بر اساس تجربیات خودش نظر می‌ده. اگر کسی با افغان‌ها تجربه بدی داشته، ممکنه احساس کنه که همه همینطور هستن.

2. **رقابت اقتصادی**: در شرایط سخت اقتصادی، برخی افراد ممکنه فکر کنن که افغان‌ها شغل‌ها رو از اون‌ها می‌گیرن و این موضوع می‌تونه باعث تنش بشه.

3. **تصویر رسانه‌ای**: بعضی وقت‌ها رسانه‌ها به مسائلی که بین ایرانی‌ها و افغان‌ها وجود داره دامن می‌زنن و تصویری منفی ارائه می‌دن.

4. **عوامل فرهنگی**: تفاوت‌های فرهنگی و مذهبی هم می‌تونه باعث ایجاد فاصله بشه. برخی ممکنه به خاطر این تفاوت‌ها احساس بی‌اعتمادی کنن.

در نهایت، ارتباط نزدیک‌تر و شناخت بیشتر می‌تونه به کاهش این پیش‌داوری‌ها کمک کنه، اما این پروسه زمان‌بر است.

میشه مثال بزنین؟

عزیزم طرز تفکرشون کلا با ماها فرق داره

عقایدشون فرق داره

اکثرا پر جمعیت هستن و بچه های تعداد بالا دارن ممکنه از شماهم همین خواسته رو داشته باشن

جایگاهشون متاسفانه توی کشور فرق داره شاید بعدا دید مردم خستت کنه و بچتون در اینده از شرایطش راضی نباشه

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...