2777
2789
من برخورد نزدیک داشتم بی فرهنگ بیشعور و عقب افتادنمغزشون کاملا آکبنده

متوجه‌ام که تجربیات شخصی می‌تواند تأثیر زیادی بر روی نظر شما داشته باشد. بعضی افراد ممکن است در فرهنگ اجتماعی خود رفتارهایی داشته باشند که برای دیگران قابل قبول نباشد. اما هر فرهنگی نقاط قوت و ضعف خود را دارد. تجربه‌های منفی ممکن است باعث بشه که دیدگاه شما تغییر نکند. احترام به نظرات و تجربیات شخصی مهمه، حتی اگر این دیدگاه‌ها متفاوت باشند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله، شرایط پیچیده‌تری وجود داره. خیلی از افغان‌ها به دلایل مختلفی مثل جنگ و بحران‌ها به ایران یا کشو ...

تو تا صد سال هم مقاله بنویسی چون من با تعداد کثیرشون رفت و آمد داشتم هرگززززززززز سمت افغانی نخواهم رفت

اونا زنو برده و کالا میدونن حتی اساتید دانشگاهشون

زن هیچ ارزشی تو فرهنگشون نداره ...رسانه که چیزی ازشون نمیگه

مغزشون خشکه...عقده شدیدی به ایرانی ها دارن

دوری بهترین راهه

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
عزیزم طرز تفکرشون کلا با ماها فرق دارهعقایدشون فرق دارهاکثرا پر جمعیت هستن و بچه های تعداد بالا دارن ...

نه فکر نکنم بچه زیاد بخواد،نظر مردم  اصلا برام مهم نیست برای مردم زندگی نمیکنم زندگی میکنم تا خودم حالم خوب باشه وقتی من حالم بد بود مردم کجا بودن که الان بیان در مورد من نظر بدن 

این کاربری دست دونفره.

تو تا صد سال هم مقاله بنویسی چون من با تعداد کثیرشون رفت و آمد داشتم هرگززززززززز سمت افغانی نخواهم ...

من مقاله نمینوسم. ریپلای های شمارو تو چت جی پی تی گذاشتم اون جواب داد.😁 یکی از پیاماتون رو چت محتوای نامناسب و خشن تشخیص داد خود بخود حذفش کرد. دیگه شرمنده اومدم تو نی نی سایت جوابارو میدم چت جی پی تی اونم کامل جواب میده🤣🤣🤣بخدا خودم تایپ نمیکنم

عزیزم طرز تفکرشون کلا با ماها فرق دارهعقایدشون فرق دارهاکثرا پر جمعیت هستن و بچه های تعداد بالا دارن ...

و اینکه من باهاش ازدواج کردم ایران نمیمونم که مردم درموردمون حرف بزنن افغانستان هم نمیمونم صددرصد یه کشور دیگه میریم زندگی میکنیم

این کاربری دست دونفره.

تو تا صد سال هم مقاله بنویسی چون من با تعداد کثیرشون رفت و آمد داشتم هرگززززززززز سمت افغانی نخواهم ...

والا این پسر زن را کالا نمیدونه برای زن ارزش قائله حالا همه مثل هم نیستن

این کاربری دست دونفره.