2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسم کدومتون فاطمه ابراهیمی هست یا میشناسین

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

منم قم زندگی میکنم 

ولی قمی نیستم مشهدی ام همه ی دوست و خانوادمم مشهدن اینجا با هیچ احدی دوست نیستم و البته خودمم نمیخوام با کسی ارتباط بگیرم راحتم همینجوری

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
منم قم زندگی میکنم ولی قمی نیستم مشهدی ام همه ی دوست و خانوادمم مشهدن اینجا با هیچ احدی دوست نیستم و ...

من ک خسته شدم عین این پیرزنا هیچ رفیقی ندارم مردم چندتا چندتا دارن مام فقط گوشه خونه 

دوستان یه سوال!با این همه بی حجابی اخیر هنوزم قم همه چادرین؟اخه با وجود این که اراکیم هفت ساله قم نر ...

نصف نصفه یسریا هستن یسریا نه بستگی ب محله هم داره 

نسبت ب قدیم چادرها خ کمتر شدن

من ک خسته شدم عین این پیرزنا هیچ رفیقی ندارم مردم چندتا چندتا دارن مام فقط گوشه خونه

مجردی؟ 

من 28 سالمه دو تا بچه دارم اصلا وقت رفیق بازی ندارم ولی در کل اوقات فراغتی هم اگه باشه ترجیح میدم فیلم ببینم کیک و شیرینی درست کنم یا برم بازار گردی تنهایی

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
نصف نصفه یسریا هستن یسریا نه بستگی ب محله هم داره نسبت ب قدیم چادرها خ کمتر شدن

اخه قبلا خیلی سفت و سخت چادری بودن ما که می رفتیم قم با وجود این که همراه خودمون چادر می بردیم حتی اگه روسریمون هم رنگی بود انقدر نگاه می کردن که چشممون و درمیاوردن

دوستان یه سوال!با این همه بی حجابی اخیر هنوزم قم همه چادرین؟اخه با وجود این که اراکیم هفت ساله قم نر ...

نسبت به بقیه ی شهرها خیلی با حجاب ترن

اره من مجردم

کاشمن جات بودم کلی کلاس می رفتم یا می رفتم سرکار پول درمیاوردم با پولام کارای مورد علاقمو میکردم

اخه قبلا خیلی سفت و سخت چادری بودن ما که می رفتیم قم با وجود این که همراه خودمون چادر می بردیم حتی ا ...

نه دگ در اون حد نیس تیپای بازم خیلیا میزنن همچنان بهشون نگاه میشه ولی بازم هستن فقط مردم هنوز اون عادتشون ک زل  بزنن یا چپ چپ نگا کنن ب کم حجابارو دارن ولی بازم بستگی داره ب آدما یچیز کلی نیس

بعد شما کی دیدی آخرین بار قمو؟