2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اون که بله خیلی با حجاب ترن منتها یه چیز می گم اگه قمی هستین ناراحت نشین مرداشون خیلی هیزن ،اخه ادم ...

من و شوهرم قمی نیستیم مشهدی هستیم الیته مشهدی ها هم خیلی هیزن من اینو بیشتر توی مشهد دیدم تا قم

البته توی قم من خیلی ساده و چادری میگردم مشهد آزادترم

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
من با وجود این که اراکیم منتها هفت ساله قم قسمت نشده بیام

اره خب ب نسبت هفت سال پیش خیلی تغییر کرده 

آزاد ترین شهر تهران هیچکی شال نداره سرش عادیه اصن اونجا 

اراک چطوریه؟

اره منم دلم میخاد برم سرکار ولی خانوادم فعلا نمیزارن

ایشالا موفق بشی و از تنهایی دربیای 

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
اره خب ب نسبت هفت سال پیش خیلی تغییر کرده آزاد ترین شهر تهران هیچکی شال نداره سرش عادیه اصن اونجا ار ...

خواهر اراک که از اولش نسبت به قم خیلی ازادتر بود ،الانم تقریبا نصف شال ندارند

تنهایی خیلی خوبه بدون دردسره ولی تفریحم خوبه ب قول شما آدم پول داشته باشه خیلی خوبه

بعد از بچه دار شدن آرزوی یه ساعت تنهایی رو داری😂

آره منم منتظرم بچه میکم بزرگتر بشه یه کاری شروع کنم درامد داشته باشم ایشالا

بعد از بچه دار شدن آرزوی یه ساعت تنهایی رو داری😂آره منم منتظرم بچه میکم بزرگتر بشه یه کاری شروع کنم ...

خب اگ همسرت میزاره برو سرکار بچتم اگ میتونی بزار مهد

خب اگ همسرت میزاره برو سرکار بچتم اگ میتونی بزار مهد

آره میزاره ولی بچم هنوز دوسالشه دلم نمیاد بزارمش مهد

دوست دارم یه کاری باشه تو خونه انجام بدم من کیک تولد و اینجور چیزا بلدم درست کنم دوست دارم تو خونه سفارش بگیرم یا مغازه بزنم خودم