2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حضوریه فقط بغلش کن!اگه مجازیه براش از چیزای خوب تعریف کن ارزوهاشو مرور کن باهاش خاطره های خوب و ...

باهاش صحت میکنم میگه دیگ هیچی درست نمیشه باز حرف خودشو میزنه

مجازی نمیتونم برم ببنمیشش چیکار کنم

پسر یا دختر؟

چون بعضی پسرا بخاطر جلب توجه الکی میگن میخوام خودمو بکشم

اگه مطمئنی راست میگه 

فقط باهش حرف بزن و شنونده باش راهنماییش نکن 

اینطوری همراهی کن وای راست میگی خ سخت

حق داری اره منم تجربه همچین شرایطی میداشتم حالم بد میشد

و ....

پسر یا دختر؟چون بعضی پسرا بخاطر جلب توجه الکی میگن میخوام خودمو بکشماگه مطمئنی راست میگه فقط باهش حر ...

دختر خالمه اینقدر باهاش صحبت کردم انگار نه انگار بخدا دیوونه شدم همش خس میکنم اگه اون بره مقصر منم چون منم میدونستم میخواد خودکشي کنه ولی کاری نکردم

ی پسره هست دوسش داره ولی پسره براش مهم نیس یکی اون یکی خانوادش

سنش زیر ۱۸؟ اگه اره که بهش توضیح بده عشق چند بار به وجود بیاد این اخرین بار و اخرین امیدت نیست میفهمم حالت بده میفهمم دوست داری بهت توجه کنه و دوستت داشته باشه ولی بعد خودکشی خدا تورو توی عذابی قرار میده که فکر اون پسره از سرت میپره لطفا برو باشگاه برو کار کن درس بخون با دوستات وقت بگذرون به خودتت برس و از سنت لذت ببر پسرا ارزش غصه و خودکشی ندارن معذرت میخوام همشون یه جور گوهن 

اگه بالای ۱۸ بهش بگو: تو دیگه یه خانوم جوون و قوی هستی از تو بعیده بخوای به خاطر یک پسر اینکارو با خودت کنی کلی موقعیت خوب قراره سر راهت قرار بگیره قراره در اینده یکی عاشقت شه و برات بمیره و به خودت بگی اخه چرا این پسر انقدر دوسم داره اینده و زندگی کردن خوب دست خودته عزیزدلم 

برای خوانواده هم اگه مشکل مالی کتک سخت گیری بی اهمیتی عست برای ۸۰ درصد دخترا وجود داره فقط باید جلوشون وایستی یا کنار بیای

مسیحی ام✝️
دختر خالمه اینقدر باهاش صحبت کردم انگار نه انگار بخدا دیوونه شدم همش خس میکنم اگه اون بره مقصر منم چ ...

نمیتونی ب مامانت بگی؟یا به خواهرش یا خانوادش

ن اینکه واضح بگی عاشق پسر بگی افسردس افکار خودکشی داره 

سنش زیر ۱۸؟ اگه اره که بهش توضیح بده عشق چند بار به وجود بیاد این اخرین بار و اخرین امیدت نیست میفهم ...

خیلی ممنونم  وقت گداشتی توضیح دادی امیدوارم بتونم کمکش کنم