2777
2789
دقیقا روزی که بابک جوکار هم وطن لر و بچه ساده و چوپان بود بخاطر لهجش حذف شد من نشستم قشنگگگ گریه کرد ...

وای من انقد تعجب میکنم رو چه حساب این حجم از خوشگلی توی یه قومو یکی میتونه بیاد مسخره کنه

بله منم میشناسمشون یادمم هست یه همچین حرفی اون خانومه گفتش که رو چه حسابی از اونجا اومدی واسه چی که چیکار کنی مثلا بخونی فک کردی اینجا کجاس

میگم دقیق نمیدونم ولی تعجب کردم منم

من درست صحبت میکنم شما بلد نیستین بدون دعوا صحبت کنین این اولا.دوما بنده خودم ی طرفم ترک هست.سوما تر ...

اولا بحث کشور نبود و قوم بود.

دوما خیر خیلی از قوم های دیگه رو برای ما محترم هستن و عزیزن ولی خارج از ایران کسی نمیشناسه و حتی نشنیدن هم اسم قوم رو.

سوما هیچ حکومت ترکی خیانتی به وطن نکرده، قاجار خدماتشم بخون و بدون ، قاجار اگر خاک بخشید فتوحات خودشو بخشید از زندیه مگه چی تحویل گرفته بودن تورکا؟

بنادر و تجارت زمان صفوی ها رونق گرفت

مکتب خانه و دارالفنون زمان قاجار بود

حتی زمان ایلخانان مغول هم رصد خانه و مکتب و کتابخانه ها تاسیس شدن

کار سختی نیست فقط یه سرچ راجع خدمات قاجار بکنین بعد،زمان قاجار افراد رو برای تربیت و علم به فرنگ میفرستادند و...

پهلوی بحرین و ایغدیر و....رو نبخشید؟

حق باشماست 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای من انقد تعجب میکنم رو چه حساب این حجم از خوشگلی توی یه قومو یکی میتونه بیاد مسخره کنهبله منم میش ...

پسره کل خنده و ذوقهاش کور شد،متنفر شدم از اون داور خانم. انگار مسئول اینده اون بچه بود بااون حرفای دور اندیشی غلطش،

به افغانی چراغ سفید داد ولی حق بابکو خوردن قشنگ

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹