2777
2789
نمیدونم اینجوری شنیدم که سختتونه

بابا مگه مجبوریم ؟

همون فارس زبانهای خودتونم شهر به شهر لهجه متفاوت دارن.

فارسی تهرانی هم که به لهجه ترکیه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
نه والا من فارس هستم ترکی استانبولی رو اول یاد گرفتم بعد ترکی خودمونولی حرف میزنم ترکها میخندن میگن ...

راست میگن چون ترکی استانبولی برخلاف ترکی اذربایجانی قابا هست و شما اونو مث فارسی حرف میزنین و گ و ق و ج رو درست نمیتونین تلفظ کنین همینطور üوu همینطور oوöرو بیشتری درست تلفظ نمیکنین

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا مگه مجبوریم ؟همون فارس زبانهای خودتونم شهر به شهر لهجه متفاوت دارن.فارسی تهرانی هم که به لهجه ت ...

وقتی وارد اجتماع بزرگتر بشی بله مجبوری و اینکه تهرانی کجاش لحجه ترکیه؟احتمالا شما نژاد پرست هستین

وقتی یه مدتی حالا نمیگم تقریبا چندوقت تو آدما فرق میکنه بخای اکثرا فارسی صحبت کنی متاسفانه لهجه خوشگلمون میتونه بره 

و الان از صمیم قلبم میگم کاش برگردم به زمانی که همکلاسیای بیفرهنگ گرمز گفتنمو مسخره میکردن

بخدا😂🥹

بابا مگه مجبوریم ؟همون فارس زبانهای خودتونم شهر به شهر لهجه متفاوت دارن.فارسی تهرانی هم که به لهجه ت ...

من کی گفتم فارسی حرف بزنید یا لهجتون بده عجب 😐 فقط سوال پرسیدم 

وقتی وارد اجتماع بزرگتر بشی بله مجبوری و اینکه تهرانی کجاش لحجه ترکیه؟احتمالا شما نژاد پرست هستین

نه نژاد پرست نیستم ولی عاشق اصالتمم.

چرا دیگه بیشتر تهرانیا و حومه اکثرا با لهجه ترکی فارسی رو حرف میزنن

وقتی یه مدتی حالا نمیگم تقریبا چندوقت تو آدما فرق میکنه بخای اکثرا فارسی صحبت کنی متاسفانه لهجه خوشگ ...

فک نکنم هدفشون مسخره کردن بوده باشه بعضی لهجه ها جالبن آدم میخنده ولی به معنی مسخره کردن نیست

نه نژاد پرست نیستم ولی عاشق اصالتمم.چرا دیگه بیشتر تهرانیا و حومه اکثرا با لهجه ترکی فارسی رو حرف می ...

درسته ولی نباد جوری حرف بزنید که حس کمبود به بقیه بدید یا بخواید برتری خودتونو که وجود نداره نشون بدید.والا تهرانیا کلا لحجشون متفاوته ترکیم نیست اونایی که ترکیب میکنن مهاجر ترک هستن

فک نکنم هدفشون مسخره کردن بوده باشه بعضی لهجه ها جالبن آدم میخنده ولی به معنی مسخره کردن نیست

مسخره کردن از دید یسریاس گلم شاید شمانه

بعد فک کن یکی لهجه خوشگل ما ایرانیارو بد بدونه وای خدا چه احمق

وای این گویش های مختلف خیلی خوشگلن

کرد لر ...

هممون فوق العاده ایم 

درسته ولی نباد جوری حرف بزنید که حس کمبود به بقیه بدید یا بخواید برتری خودتونو که وجود نداره نشون بد ...

بعد استانبول بزرگترین پایتخت با جمعیت ترک زبان تهران هست.

دوما هم درست صحبت کن، ترکها عشق به نژاد و خاکشون ذاتی هست شما هم عشق بورزین به خودتون، برتریمونو شعرهای خارجی و تاریخ ها داد میزنن.اگه پدرامون نبودن یجای تاریخ میلنگید.

شما هم به تاریخ و...تون بنازین و افتخار کنین مگه ما چیزی میگیم؟

سخن بزرگان در مورد ترکهارو گوگل سرچ کن. ما خودخواه نیستیم فقط ریشه و خاکمونو عاشقانه دوست داریم

مسخره کردن از دید یسریاس گلم شاید شمانهبعد فک کن یکی لهجه خوشگل ما ایرانیارو بد بدونه وای خدا چه احم ...

دقیقا روزی که بابک جوکار هم وطن لر و بچه ساده و چوپان بود بخاطر لهجش حذف شد من نشستم قشنگگگ گریه کردم🥲

الانم دلم میسوزه براش برا صدای قشنگش حیف

لر خوزستان

استاد دانشگاه ما لر اندیمشک بود تهران بعد قشنگ لهجه داشت بااینکه زمان جنگ فرار کرده بودن تهران.

بعد استانبول بزرگترین پایتخت با جمعیت ترک زبان تهران هست.دوما هم درست صحبت کن، ترکها عشق به نژاد و خ ...

من درست صحبت میکنم شما بلد نیستین بدون دعوا صحبت کنین این اولا.دوما بنده خودم ی طرفم ترک هست.سوما ترک ها هیچ برتری نسبت به هیچ قوم دیگه ای ندارن و قوم های دیگه ایم هستن که اگر بحث به فریاد زدن تاریخ باشه اونا حق بیشتری داشته باشن بعدشم اگه به تاریخ باشه که عملا حکومتای ترک این کشورو نابود کردن نه؟من حتی فارسم نیستم ولی در کل ایرانه که برام مهمه و تعصبشو میکشم چون تهش شناسنامه و ملیت من ایرانیه