2777
2789

من بیست درصد یازدهم رو نگرفتم ، اما بعضی از دوستام کامل گرفتنش ، و میمونه چهل دوازدهم , و چهل کنکور ، الان اونا خیلی جلوین منو خیلی ازار میده باعث میشه برم عقب تر ، بچه ها من واقعا دارم میگم تواناییم واقعا واقعا بالاتر از اوناست....اونا دمشون گرم صدشونو گذاشتن اما من نه.‌‌‌.....

میترسم دیر شده باشه ، میترسم اونا خیلی خیلی جلوتر از من باشن که قبولیشون قطعی باشه و من.....

😭😭😭😭😭😭😭😭😭گریه دارم 

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

حتی به مامانم میگم توانایی من بالاتره من بهترم میگه ایشالا ، شک دارم که باور داره🙂💔 چون نمره های خیلی بالای دوستامو تو نهایی امسال دیده و من...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما پشت کنکوریا که اصلا چیزی از یازدهم نداریم پس غصه نخور

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
اصلا خودتو با کسب مقایسه نکن بعدشم تو هنوز چهل درصد و داری غصه چ میخوری

اینکه اونو جلوترن 

اینکه میدونمممممم من تواناییم بیشتر بوده و اونا جلوترن💔💔💔💔💔

هی گوش کن ببین چی میگم

من منظورت از اینکه ۲۰ درصد یازدهم رو نگرفتی نمی‌فهمم منظورت اینه که نمراتت خوب نبودن؟ خب یه تعدادیش رو ترمیم میزنی فوقش

هیچی از الان مشخص نیست واقعا ازت خواهش میکنم به عنوان کسی که تو این مسیر کنکور تجربه داره لطفاً این رو اینجا همین امشب از من بشنو و تا آخر مسیر به یاد داشته باش: هیچ چیز مشخص نیست تو میتونی از همین الان تلاش کنی و بهترین رتبه رو کسب کنی با وجود اینکه یازدهمت رو اونطور که میخواستی جمع نکردی! یا میتونی مدام مقایسه کنی خودت رو اونم با تصوری که از بقیه داری و نه واقعیت! و فقط خودت رو داغون کنی و به هیچی هم نرسی

به خدا قسم کسایی بودن که افتضاح بودن و رتبه بهتر از من آوردن و کسایی که بهتر از من بودن و رتبه بدتر آوردن و خیلیا هم بودن که عالی بودن و روز به روز عالی تر شدن کسایی هم بودن که عالی بودن و روز به روز بدتر شدن

همش به عملکرد تو بستگی داره

ببین من یه کسایی رو همیشه خیلی بالاتر از خودم می‌دیدم واقعا هم عالی بودن اما بعد رفتم باهاشون هم صحبت شدم دیدم واقعا تفاوت عظیمی که بین من و اون فرده اینه که اون به خودش باور داره

خیلی سوالات بوده که من به راحتی حل میکردم و اونا باهاش مشکل داشتن و برعکس 

اونا ضعف هایی داشتن و منم ضعف هایی داشتم تنها چیزی که مهم بود این بود که بی توجه به اونا من رو خودم تمرکز کنم و ضعف هام رو اصلاح کنم

اونا واقعا خیلی چیز شاخی نبودن و من بزرگشون کرده بودم اونا درس میخوندن و مدام بهترین ها رو برای خودشون میخواستن همه چیز همین بود و من میتونستم بهتر از اونا باشم این چیزی بود که من کاملا لمسش کردم من تونستم از خیلی از کسایی که فکر میکردم چقدر خفنن بهتر باشم

من دیدم که چطور کسی که پایه یازدهم فوق العاده بود دوازدهم افت کرد و دیدم کسی که پایه یازدهم ضعیف بود چطور صعود کرد

ببین من پیر شدم تو مسیر کنکور ولی اینا رو واقعا تجربه کردم با تمام وجودم حس کردم

لطفاً فقط درس بخون و باور کن که میتونی

مهم ترین چیز تو مسیر کنکور حال خوب ، اعتماد به نفس ، باور کردن خودت و از همه مهم تر مقایسه نکردنه

ازت می‌خوام فکرت رو عوض کنی و متمرکز بشی روی درس خوندن ...گذشته رو فعلا بذار کنار .. انقدر به مقصد فکر نکن فقط به پله پله پیشرفت کردن فکر کن.. با کمک یه مشاور تحصیلی عالی همه چیز برات آسون تر میشه

در آخر بگم قبولی هیچکس قطعی نیست و هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست این یه شعار نیست حقیقت محضیه که من خودم با تمام وجود حسش کردم

اینکه اونو جلوترن اینکه میدونمممممم من تواناییم بیشتر بوده و اونا جلوترن💔💔💔💔💔

تو از اونایی ک تو رقابت کنکور همیشه حسرت میخوری 

ولی اگ بخای ادامه بدی آخرشم همین حسرت نمیزاره پیشرفت کنی 

نگاهت به آینده باشه 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.