2777
2789
عنوان

این کار قانونیه آیا بیاید یک لحظه

121 بازدید | 10 پست

یک اگهی دیدم پیام دادم  این متنو فرستاد  

با عرض سلام و احترام

💠کار در رابطه باخرید و فروش ارز هست💠

📌کار  به این صورت هست که شما برای ما ارزی میخرید که گفته میشه٫و از خریدی که انجام میشه سود میگیرید(نوسان گیری)و بهتون پورسانت داده میشه بابت هر خرید.
🔸 اگر سر رشته ای ندارید به صورت پله به پله و رایگان به شما مراحل کار آموزش داده میشود🔸

⏪تمامی صرافی ها دارای سقف خرید روزانه هستند که تا سقف 25 میلیون برای هر نفر می‌باشد به همین دلیل شرکت ما نیاز به افراد بیشتر برای خرید بیشتر دارد.⏩

•هزینه خرید ارز برای شما واریز میشه ؛ شما نیاز به هیچ سرمایه ای ندارید‼️.

حقوق ماهیانه بین 6 تا 9 میلیون متغیر است بر اساس میزان خرید هایی که توسط شما انجام  میشود. پورسانت شما به صورت ۳درصد از هر خرید می‌باشد.

🔽مدارک مورد نیاز برای ثبت نام:

✅داشتن کارت بانکی
✅ فعال بودن رمز یکبار مصرف (رمز پویا)
✅شماره تلفن ثابت
✅ شناسنامه یا کارت ملی
✅سن 18سال به بالا

❌تمامی مدارک خواسته شده جهت احراز هویت داخل صرافی هست و باید حتما به نام خودتون باشه ، داشتن شماره تلفن ثابت الزامی هست اگر ندارید میتونید از اطرافیان تهیه کنید❌

✅اگر دارای شرایط خواسته شده هستید و مایل به ثبت نامید اعلام کنید تا لینک ثبتنام فرستاده بشه.

میشه بهش اطمینان کرد یا چرتو پرته؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تو براشون ارز میخری و بهت سود میدن؟؟؟؟ اول تحقیق کن من همچین شغلی ندیدم جز کلاه برداری

اره خودمم حس میکنم کلاه برداریه 

اینا مدارک میخان خودت متوجه نشدی عزیزم ته تهش جرم پولشویی داره

متوجه شدم مشکوکه ولی راستش نه عقلم در همین حد کفاف میداد که از بقیه بپرسم