دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
مزخرفترین ورزشه با اختلاف ۴ سال بدنسازی کار کردم عالی بود یبار بدن درد نداشتم یسال رفتم ایروبیک پا درد زانو درد همش بپر بپر عین ورزشای صف مدرسه اس تو ایران اصلا اصولی کار نمیشه تازه بدن تمام شل و افتاده میشع
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بدون اغراق میگم هیچی واقعا هیچی حتی ی گرمم وزن کم نکردم هر کیم میومد بعد یکی دوماه ول میکرد یسره بپر بپر
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
پیلاتس جنبه درمانی داره بیشتر حرکات کششیه واصلاح فرم بدن ورجه ورجه نداره