2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی به نظر منم زندس چون امشب ت برنامه گف فصل دو هم داره و اگ قرار باشه همه بمیرن دیگ فصل دو بدرد نمی ...

وای فصل دو   نمی‌خوایم ترو خدا بسه حالا تهش همرو میزارن تو خماری تا فصل دو

سریال بیشتر تخیلیه و خیلی دور از واقعیته مگه میشه یه زن تو جهان مثل آنیه وجود داشته باشه که با عشق و ...

کجاش فرصت طلب بود اون‌که به خاطر فداکاری آنیه خواست نامردی نکنه وگفت تا ت  ایران نیای من‌هم‌نمیرم.

ولی به نظر منم زندس چون امشب ت برنامه گف فصل دو هم داره و اگ قرار باشه همه بمیرن دیگ فصل دو بدرد نمی ...

فصل دو نوه هاشون هستن و موکب داری و دعوا سر کارخونه 😏😏😏

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
شورش رو در آوردن اصلا نمیدونم هدفشون از این فیلم چی بود خیلی از مردم با دیدن این فیلم یاد دوران جنگ ...

ببخشید هفته دفاع مقدس در پیشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
کجاش فرصت طلب بود اون‌که به خاطر فداکاری آنیه خواست نامردی نکنه وگفت تا ت ایران نیای من‌هم‌نمیرم.

ازدواج با طوبی که سن دخترش رو داره  در حالیکه قبل از اون به آنیه وعده ازدواج داده بود 

تباه کردن ۱۸ سال زندگی آنیه و زجر دادن آنیه فقط برای نجات جون خودش و خانوادش اسمش چیه

توقع داشتی بی عدالتی رو در حق آنیه تموم کنه و آبرو و هیثیتشم ببیره وگرنه بار دوم با یه برگه طلاق خودش رو مبرا کرد و با خداحافظی آخرش آنیه رو ول کرد 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببخشید هفته دفاع مقدس در پیشه

میدونم ولی باید یه فیلم میساختن که رشادت و جوونمردی رزمنده های خودمون رو نشون بده نه اینکه الان که دوتا کشور باهم رابطه تقریبا خوبی دارن بذر کینه و نفاق بپاشه 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

عماد مگه پیدا شد؟

اره بین اسیرای حزب افتاده فخرالدین داشت با نقشه میرفت تو حزب ک بیارتش بیرون ک لو رفتن خودشو کشت خیلی مسخره شد.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
میگن ۵۰ قسمته .... ۱۰ قسمت دیگه مونده

آهان کی شه تمام بشه 😬

از غصه طوبی پیر شدم👵

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊