2777
2789
چرا فخری مرد🥲💔حالم بد شددیگه نمیبینمشفیلم دیگه هیچ جذابیتی ندارهفقط اخرش ک گفت دوست دارم💔😭

روزی که ضیا رو کشتن من تا صبح خوابم نبرد یکی نیست به این فیلم نامه نویس بگه خاک برسرت با این نوشتنت ملت پای تلویزیون میشینن غماشون یادشون بره نه اینکه یه غم هم بیاد رو غصه هاشون 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم سوخت واسه فخرالدینآنیه گفت طوبی تورو به کشتن میده راست گفت

من دیروز بایه نفر سرهمین طوبی خودخواه لجباز ویرخور بحثم شد الانم دیگه چیزی نمیگم مردشورو ببرن ازوقتی سرخود رفت دنبال پدرش همه رو بدبخت کرد ازمرگ پدرش تا بدختی همه 

یه سوال خیلی وقته مغزم درگیر کرده فخر الدین با انیه رابطش مثل زن و شوهر واقعی نبود ؟یعنی این همه سال ...

دقیقا همه چی سوری بود چون خود انیه اینو خواست گفت فقط و فقط هرچی هست تو برگه تو واقعیت هیچ نسبتی باهم نداریم

چهل قسمت خودمو اسکل کردم ک دلم خوشه دارم فیلم میبینم خیلی ببخشید قشنگ ریدن بااین فیلم ساختنشون مسخره ها حالا ک عماد پیداش شده فخرالدین مرد.

اخرای فیلم کاملا مزخرف و ابکی شد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من دیروز بایه نفر سرهمین طوبی خودخواه لجباز ویرخور بحثم شد الانم دیگه چیزی نمیگم مردشورو ببرن ازوقتی ...

پریزادم  ضیا بیچاره رو به کشتن داد  البته زیاد تقصیرش نبود  ولی هرچی بلا سرش اومد بخاطر طوبی هم بود طوبی خواهرشم بدبخت کرد

اینو میدونم ولی حرکتش که داشت میومد سمت زنش کراواتشو هم داشت در می‌آورد یه لحظه فکرای بد به سرم خورد ...

سریال بیشتر تخیلیه و خیلی دور از واقعیته مگه میشه یه زن تو جهان مثل آنیه وجود داشته باشه که با عشق و علاقه ایی که به فخرالدین داره بیاد با هو و زندگی کنه اونم به شرط گذشتن از عشقش .بعد مگه میشه یه مرد فرصت طلب مثل فخرالدین وجود داشته باشه که با گذشت و ایثار آنیه عاشق نشه از اونورم پریزاد بدون همسر تو خونه پدر شوهرش طاقت بیاره انگار نویسنده با خانما مشکل داشته

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

پریزادم ضیا بیچاره رو به کشتن داد البته زیاد تقصیرش نبود ولی هرچی بلا سرش اومد بخاطر طوبی هم بود ...

ای قربون دهنت 

یه دختر دیروز به من انقدر سر این حرف حق حرف زد که اعه پس اینطوریه اونطوریه چرا به طوبی اونطور گفتی بازم بگم چرا گفتی ..خداشاهده اخرش گفتم منوحلال کن بابا فیلمه انتقاد کردم 

ای قربون دهنت یه دختر دیروز به من انقدر سر این حرف حق حرف زد که اعه پس اینطوریه اونطوریه چرا به طوبی ...

حرص نخور عزیزم   خواهرمن موقع این فیلم از اول تا اخر به طوبی فحش میده فقط  از دید خودشون یه دختر شجاع نترس جسور و باهوشه  ولی بیننده ها دل خوشی ازش ندارن

سریال بیشتر تخیلیه و خیلی دور از واقعیته مگه میشه یه زن تو جهان مثل آنیه وجود داشته باشه که با عشق و ...

کلا این فیلم در وهله اول تبلیغ چند همسری داره وسرخود بودن زن را نوعی افتخار جلوه میده درحالیکه همین مسله باعث تغییر سرنوشت تک تک نقشهای فیلم شده سرخود بودن یک دختر زیر ۲۰ سال که تحت تاثیر احساسات دوره جوانی خودش هست باعث مرگ  وبه هم خوردن روابط عاطفی چندین نفر واوارگی خانواده خودش و زیر پا گذاشتن خط قرمزهای دیگر برای نقشهای دیگر شده  

ویک نکته دیگه که ندانسته ها را هم به بیننده یاد میده که واقعا جای تاسف داره  

حرص نخور عزیزم خواهرمن موقع این فیلم از اول تا اخر به طوبی فحش میده فقط از دید خودشون یه دختر شجا ...

نه اخه واقعا چطور یه ادم انقدر میتونه به خاطر به کرسی نشوندن حرف خودش بصورت زنجیر وار همه رو بدبخت کنه 

روزی که ضیا رو کشتن من تا صبح خوابم نبرد یکی نیست به این فیلم نامه نویس بگه خاک برسرت با این نوشتنت ...

دقیقااا🥲

بخاطر آرامش خودمم ک شده دیگه نمیبینمش

اخه چطوری دلشون میاد با مردم این کارو کنن

دیوانه ها😂🥲💔

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره