2777
2789
عنوان

چندماهگی اتاق بچتون جداکردین

177 بازدید | 23 پست

بچتون چندماه یاچندسال داشت که اتاقشو جداکردین؟!

درستش ازچند ماهگی یا چندسالگی باید اتاق بچه جدابشه؟

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

من مادر نیستم

فقط تو کتابای روانشناسی خوندم که از روز اول باید جدا باشه

راست و دروغشو نمیدونم تجربه ای هم ندارم فقط خوندم

بقیه بهتر میتونن راهنمایی کنن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم چند ماهگی هنوز کوچیکن بزار حدأقل تا دو سال

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
به نظرم چند ماهگی هنوز کوچیکن بزار حدأقل تا دو سال

دوسال خیلی نیست عزیزم؟!

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

بزرگترین اشتباه بچه دادیم جدا کردنش از شیش ماهگی بود.تا وقتی کوچیک بود اوکی بود ولی از وقتی یکم عقل رس شد دیگه تحت هیچ شرایطی تو اتاقش نخوابید.میگفت میترسم.الان کلاس هشتمه باز پیش من‌میخوابه.میگه میترسم.اگه مثل بقیه گذاشته بودم هروقت خودش میخواست جدا بخوابه اینجور نمیشد

از بدو تولد

میترسم میگم خطرناکه یهو بچه نصف شب اب دهنش گلوشو میگیره یا هزاران فکر 

از بدو تولد

بزرگترین اشتباه بچه دادیم جدا کردنش از شیش ماهگی بود.تا وقتی کوچیک بود اوکی بود ولی از وقتی یکم عقل ...

ادم میمونه چیکار کنه من زن داداشم چند روز دیگه زایمان میکنه تمام دغدغش این شده ک از کی اتاق بچه رو جدا کنه

من باردارم به امید خدا چندماه دیگه به دنیا اومدن وروجکا ازالان اتاقشون جداست ولی مامانم پیششون میخوابه خودمم هستم تا انشالله یکمی بزرگترشن 

فاصله اتاقا نباید زیاد باشه نهایت اتاق بغلی خودتون باشه یا اتاق روب رو

بچه سه چهار ساله به بعد تو اتاق خودش باشه. یک دوستی داشتیم بچه اش سه ماهه بود. تو اتاق جدا خوابیده ب ...

وای دقیقا ماهم ازهمین میترسیم 

2790
2778
2791
2779
2792