2777
2789

من تا میام به خدا نزدیک بشم 

یه اتفاقی میفته کلا از درگاه خدا نا امید میشممم

چقدر التماس خدارو کردم 

گفتم من هنوز خیلی سستم یه کاری نکن 

نا امید بشم 

حالم از خودم بهم بخورم 

درسته ادم اگه سست نباشه بدترین اتفاق هاهم براش بیفته اینجوری نمیسه. 

ولی من خودم گفتممممم 

گفتم من مدت زیادی نیست اینجوری شدم 

یه کاری نکن بازم مثل دفعه های قبل بشه 

بازم شد 

هوف. 

خسته شدم بخدا

من یه حاجت دارم خیلی مهمه 

هر بار دقیقا سر همون اذیت میشم 

یه جوری که باز نا امید میشم. 

عزیزم شاید خدا میخاد ازمایشت کنهشایدم اون حاجتت به صلاحت نیست ک اتفاق بیوفتهرها کناگر به صلاحت باشه ...

کاری به اون ندارم 

حتی گفتم اگه نمیخوای بدی نده 

فقط یه کاری نکن کلا نا امید هم بشممم دیگ. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه فکری دارم ... بیا باهم کاری کنیم دیگه خدارو فراموش نکنیم . نمیدونم من تو ام یا تو منی ... . ولی من هم از خدا نا امید شده بودم اونم نه برای اولین بار ... ولی الان میخوام برگردم .بیا باهم برگردیم

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

خوبه ولی انقدر برام سنگینه تین موضوع اصلا نمیتونم چجوری سرپامهوف

خیلی خوبه خدا خیلی دوست داره که میخوادت که دیگه بر نگردی نا امید نباشی 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اتفاقا خدا اصلا منو دوست نداره اصلا فقط من هی زور مبزنم خودمو بهش بچسبونم.

نه به نظرم زیبا ترین نظر همینه چی از این زیبا تر که میچسبی به خدا و ولش نمیکنی خدا بهت نظر داره که همیشه پیششی و نمیزاره ازت جدا شه به نظرم تو بهترینی همین و من تو رو مثل یه معجزه میدونم تو زندگی خودم چون من راستش خیلی از خدا دورم وقتی شمارو دیدم گفتم بیا باهم از خدا دور نشیم و شما به من .من به شما کمک کنیم و این موضوع به لطف شماست و که من رو به راه راست هدایت کردید پس خدا حواسش به جفتمون هست ... فقط خدا کمکون کنه که از این مشکل رد بشیم و پوز شیطان را به زمین بمالیم من الان داستان خودم رو میگم صبر کنین...

به زور نخواستم فقط خواستم پیگ اب پاکی ریخته نشه رو دستم این یه لجه انگار واقعا

حستو درک میکنم:)من که نمیدونم درگیر چه مشکلاتی هستی ولی خب صبور باش و درونتو از حسای بد خالی کن تو زندگیم خیلی دیدم اگه از درون درست شی بیرونتم درست میشه ایشالا بهترینا برات پیش بیاد