2777
2789
عنوان

عاشقا بیان

197 بازدید | 23 پست

اگه ی روز باهاش حرف نزنی یا قهر باشین انگار ی غمی رو‌ دلته ٫ حتی من گاهی حس میکنم قلبم درد میگیره

این عشقه یا وابستگیه ؟

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوریم  گاهی

حس عشق و وابستگی باهمه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

وابستگیه

خودمم حس میکنم همین باشه

ولی وابستگی میتونه باعث این بشه ک قلبت درد بگیره ؟

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

عشقه نابه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

غشق

چ جوری میتونم فرق این‌دوتا رو تشخیص بدم ؟

نمیدونم خودم الان عاشقم یا وابسته ؟

چ جوری میتونم فرق این‌دوتا رو تشخیص بدم ؟نمیدونم خودم الان عاشقم یا وابسته ؟

ببین بغیر از اون میتونی خودتو با کسی تصور کنی؟اگه یه خاستگار بهتر بیاد امکان داره اینو ول کنی؟ بفهمی پول نداره پاش میمونی؟ اگه باهاش موندی عاشقی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

من اینجوریم گاهیحس عشق و وابستگی باهمه

یعنی نمیشه از هم تفکیکشون کرد ؟

من نمیدونم الان عاشقم یا وابسته 

ولی این درد گرفتن قلبمو قشنگ حس میکنم ٫ حتی موقع ناراحتی هم ندارم این حسو

ولی این  مواقع هستش

چ جوری میتونم فرق این‌دوتا رو تشخیص بدم ؟نمیدونم خودم الان عاشقم یا وابسته ؟

ببین اگ وقتی نبود تونستی ب یکی دیگ فکر کنی بدون فقط وابستگیه ولی وقتی در نبودشم حتی سال ها بگذره نتونستی به کسی ب جزاون فک کنی این عشقه