2777
2789
عنوان

عاشقا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 23 پست
نمیشه عاشق باشی و وابسته نشی.مواظب باش وقتی عاشق نیستی الکی وابسته نشی.

یعنی ممکنه این حس واسه صرفا وابستگی باشه ؟

از کجا بفهمم کدومشه

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
منم اینجورم دیروز پیام داد باید ببینمت صحبت کنیم همین الان یعنی من و میگی تا رسیدم صددفه مردم و زنده ...

پایدار باشین

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی ممکنه این حس واسه صرفا وابستگی باشه ؟از کجا بفهمم کدومشه

تو وابستگی وقتی تو عکساشو میبینی دلت براش قنچ نمیره

ولی وقتی داره لاس میزنه،حرف میزنه یا قربون صدقه ات میره حس میکنی میمیری براش.

از هیچ چیزش خوشت نمیاد،اذیتت میکنه،حرف بد میزنه ولی هر روز منتظر پیامشی،منتظر محبتشی‌.یعنی تو معتاد دوپامین حرفای خوب و عاشقانه اش هستی. نه خودش.

اگه یک ماه باهاش در ارتباط نباشی بعد از اون از چشمت میافته .

ولی تو این یک ماه مثل معتادی که بردنش کمپ درد میکشی.

کشیدم که میگم.

ببین بغیر از اون میتونی خودتو با کسی تصور کنی؟اگه یه خاستگار بهتر بیاد امکان داره اینو ول کنی؟ بفهمی ...

من اول باهاش آشنا شدم وضعش خوب بود

الان صفره صفره

ولی فکر کردن‌ ب جدا شدن ازشم دردناکه واسم

ولی خب وقتی باهاشمم اون حالی ک همیشه تو این فیلما از عاشقی نشون داده میشه رو‌ندارم

انگار خیلی عادی تره

تو وابستگی وقتی تو عکساشو میبینی دلت براش قنچ نمیرهولی وقتی داره لاس میزنه،حرف میزنه یا قربون صدقه ا ...

رفتار بد ک نداره

ولی من همین علائمو دارم ٫ دلم تنگ این میشه بیان قربون صدقم بره

شاید وابسته م پس

من اول باهاش آشنا شدم وضعش خوب بودالان صفره صفرهولی فکر کردن‌ ب جدا شدن ازشم دردناکه واسمولی خب وقتی ...

شرایطش چیه؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

شرایطش چیه؟

دانشجو ارشده 

کارشو ول کرد رفت ادامه تحصیل داد

یعنی نمیشه از هم تفکیکشون کرد ؟من نمیدونم الان عاشقم یا وابسته ولی این درد گرفتن قلبمو قشنگ حس میکنم ...

ببین خیلی حس عجیب و پیچیده ایه نمیتونم بگم 

میفهمم حستو

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋